Kuva Petri Aho, Nelonen
Kuva Petri Aho, Nelonen

Katri Rautiainen ja Tuomas Heinonen viettävät yhteistä aikaa kuntosalilla.

Kosmetologi Katri, 28, ja timpuri Tuomas, 36, kohtasivat kesällä 2006 Nelosen ilotulituksessa. Katri huomasi Tuomaksen raamikkuuden ja Tuomas Katrin gasellimaisen olemuksen ja hymyn. Jo muutaman kuukauden tapailun jälkeen pari muutti yhteen.

Tuomas harrastaa intohimoisesti kuntosalia, ja miestään nähdäkseen Katrikin aloitti saliharrastuksen. Terveistä elämäntavoista tuli parikunnan yhteinen juttu.

Parin seitsemään vuoteen on mahtunut myös vaikeita aikoja ja traaginen onnettomuus, jossa menehtyivät Katrin äiti ja tytär. Nyt elämä alkaa kuitenkin jo hymyillä, ja parin elämän ehdoton keskipiste on vuonna 2012 syntynyt Inez-tyttö.

Tuomas ihailee Katrin taistelijanluonnetta vaikeina hetkinä ja Katri Tuomaksen aktiivista elämäntapaa. Häille tuntui olevan oikea aika nyt, kun vaikeimmista ajoista on päästy jo valon puolelle.

Molemmat astuvat avioon ensimmäistä kertaa, ja kirkkovihkiminen merkitsee heille ikuista sitoutumista. Hääpuvultaan Katri toivoo erikoisuutta ja haluaa säästää sen salaisuutena Tuomakselta.

Katrin ja Tuomaksen hääpäivä on 21.5.