Kiiltävän hiusklipsin näköinen soitin on Philipsin GoGear Luxe, 129 €.
Kiiltävän hiusklipsin näköinen soitin on Philipsin GoGear Luxe, 129 €.

Meille tytöille tarjotaan taas jotain soivaa ja suloista, nimittäin Philipsin MP3-soitin.

MP3-soittimia on kahdenlaisia: rumia ja makeita. Makeiden ahtaaseen lohkoon punkeaa nyt Philips uudella Go Gear Luxe -mallillaan.

Sitä markkinoidaan erityisesti naisille höpsöllä ”ei enää vastaamattomia puheluita shoppailessa” -meiningillä, koska soittimen bluethootilla voi käyttää kassinpohjalla lojuvaa kännykkää, ja ehkä siksi, että laitteen miniatyyrinappuloita ei painella edes humanistipoikien herkillä sormilla.

Soittimen ulkonäkö kyllä kiinnittää huomion. Hohtava klipsi on melko elegantti eikä vie ajatuksia järkkyihin head-setteihin, jotka päässä on nykyään ilmeisesti hyväksyttyä luuhata ihmisten ilmoilla. Mutta jos ei halua tällätä laitetta takinkaulukseen, sitä vasta saakin kassinpohjalta kaivella, sen verran pieneksi on vehje vedetty.

Go Gear Luxea, niin kuin Philipsejä yleensä, on helppo käyttää, vaikka joku, en nyt sano tässä kuka, ei ensin meinannut tajuta, että play ja pause painetaan laitteen kannesta. Ja erityishuomio Philipsin vakiokuulokkeille, jotka ovat eräisiin muihin merkkeihin verrattuna kuin silkkiä korville.

Ja terveisiä tuotekehitykseen, että jos vielä vähän kiiltävämmäksi saisitte kannen, sitä voisi käyttää shoppailessa myös huulipunapeilinä.