Unohda kaalikeittokuurit – järkevä elämäntapamuutos on päivän sana. Tällä viikolla voit lukea myös, minkälainen on näyttelijä Sandra Bullock livenä.

On mahtavaa huomata, että nykyään laihdutuksesta puhutaan enimmäkseen järkevästi ja ilman äärimmäisyyksiä. Kaalikeittodieettien sijaan avainsanoja ovat kohtuus, lautasmalli, hyötyliikunta ja ateriarytmi, ja laihduttamisen rinnalle on noussut termi elämäntapamuutos. Maalaisjärkeä löytyy myös iskelmälaulaja Janne Raappanalta ja hänen vaimoltaan Varpulta, jotka ovat pudottaneet painoaan yhteensä 54 kiloa. Kannattaa siis lukea juttu Raappanoiden elintaparemontista.

Yleensä toimittajan työ on arkista puurtamista ja paukkuvia deadlineja. Toisinaan eteen sattuu kuitenkin juttukeikkoja, joissa on suuren maailman hohtoa (vai miltä kuulostaisi Brad Pittin tapaaminen Pariisissa – tällainen työtehtävä osui toimittajamme Marin kohdalle taannoin!). Eivät tähtien kohtaamisetkaan silti pelkkää glamouria ole. Hollywood-haastattelujen kulisseihin voit kurkistaa Tanja Hakamon blogimerkinnässä, josta selviää, minkälaista oli treffata Sandra Bullock kasvotusten.

Vaikka suurin osa on suomalaisista jo palannut lomalta sorvin ääreen, on kesää vielä jäljellä. Jos kaipaat lukuvinkkejä loppusuveen, käy kurkkaamassa Rivien välistä -blogista toimittaja Iida Riekon lista parhaista kesäkirjoista.

Reipasta elokuuta!

Maija

P.S. Jos Madonna-huuma ei ota laantuakseen, on vielä aikaa testata, minkälainen Madonna itse olet.