Meilläkin on nyt Sodastream. Juu, muistan kun lapsena jollain kaverilla oli kotona "limukone", ja se oli ihmeellistä se. Ja nyt 35-vuotiaana minullakin on sellainen.

Bloggaaja Teresa Välimäelle ruoka on sekä työ että harrastus. Hänen perheessään syödään hyvin ­- ja useimmiten myös terveellisesti. Se vapaa-aika, mikä kahden lapsen ja yhden koiran yh-äidille jää, kuluu monesti juoksulenkkareissa.

Fiilareissa vedestä

Meilläkin on nyt Sodastream. Juu, muistan kun lapsena jollain kaverilla oli kotona "limukone", ja se oli ihmeellistä se. Ja nyt 35-vuotiaana minullakin on sellainen.

Jännä huomata, miten innoissaan voikin olla siitä, että saa itse valmistettua vettä, jossa on kuplia. Ja sekin on jännittävää, että juo mieluummin vettä kuplilla kuin ilman. Mutta nyt on selvästi käynyt niin, että juuri kuplien ansiosta vettä tulee juotua enemmän.

Myönnettäköön, että lasteni mielestä laite on limukone ­- kuten minäkin pienenä ajattelin. Ja kyllä meillä limuja tehdäänkin, vaikka joitain rajoja olen yrittänyt limutehtailussa pitää.

Itse olen löytänyt vedestä aivan uusia puolia. Tiedän, että jotkut ovat jo vaikka kuinka kauan maustaneet vettä sitruunalla, kurkulla ja ties millä. Mutta nyt kun juomavedessäni on kuplia, olen itsekin innostunut veden maustamisesta.

Kuumalle kesäpäivälle suosittelen vadelmilla ja mintulla maustettua vettä, hikilenkin lenkin jälkeen taas sopii limellä ja basilikalla maustettu vesi. Ja aamulla on kiva virkistäytyä appelsiinin, greipin ja sitruunamelissan makuisella vedellä.  Vesi kannattaa valmistaa kuplivaksi jo illalla ja laittaa makuaineet pulloon yön ajaksi. Seuraavana päivänä pullosta voi hörpätä, ah niin raikasta ja virkistävää juomaa!

Jano, mikä loistava syy juoda vettä!