Kuvat
Jonna Öhrnberg
Pitkäaikaisen miesystävänsä Ilkka Kanervan kanssa naimisiin mennyt Elina Kiikko vaihtoi sukunimensä Kanervaksi.
Pitkäaikaisen miesystävänsä Ilkka Kanervan kanssa naimisiin mennyt Elina Kiikko vaihtoi sukunimensä Kanervaksi.

Elina Kiikolla ja Ilkka Kanervalla oli sopimus, että he menevät naimisiin, jos he ovat yhdessä 20 vuotta. – Jossain vaiheessa ajattelimme, että ehkä ei mennäkään, mutta mieli muuttui matkan varrella.

Elina Kiikko, 50, vihittiin lauantaina 11. toukokuuta pitkäaikaisen miesystävänsä, Kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanervan, 71, kanssa Turun Mikaelinkirkossa. Sovellusasiantuntijana työskenelevä Elina vaihtoi vihkimisen jälkeen nimensä Kanervaksi.

Näyttävästä tyylistään tunnettu Elina oli valinnut ylleen perinteisen valkoisen hääpuvun sijasta kauniin vaaleankeltaisen hääpuvun.

– Häät olivat molempien toiveesta pienimuotoiset. Jos olisimme kutsuneet ystäviämme laajemmalti, joukko olisi kasvanut valtavasti, Elina kertoi Martina X Yvette -malliston lanseeraustilaisuudessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Olimme kirkon jälkeen kotikulmillamme Turussa sijaitsevassa ravintolassa. Halusimme ottaa lapset mukaan, joten vipinää riitti, kun mukana oli parikymmentä lasta, Elina kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Häät olivat mukava ja lämminhenkinen tilaisuus. Lähdemme myös häämatkalle, mutta emme ole vielä päättäneet minne.

Pariskunta seurusteli yhdessä 20 vuotta ennen naimisiinmenoa.

– Olimme päättäneet, että jos olemme yhdessä 20 vuotta, menemme sitten naimisiin, Elina kertoo.

– Jossain vaiheessa ajattelimme, että ehkä ei mennäkään, mutta mieli muuttui matkan varrella. Ja hyvä niin, sillä naimisiin meneminen vahvisti yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla