Vastausaikaa jatkettu! Onko seksuaalisen halun puute hiipinyt elämääsi? Kirjoita kokemuksistasi ja voita viikonloppu kahdelle Naantalin kylpylässä.

Me Naiset ja Väestöliitto järjestävät yhdessä kirjoituskilpailun, jossa haemme eri ikäisten naisten tarinoita haluttomuudesta.

Kirjoita meille, kuinka usein ja millaisissa tilanteissa et tunne tarpeeksi seksuaalista halua kumppaniasi kohtaan. Mistä olet
päätellyt, ettet halua riittävästi? Mikä siihen on syynä? Onko haluttomuus sinulle uutta elämässäsi? Mitkä asiat ovat mielestäsi vaikuttaneet haluttomuuteen ja millaisia seurauk­sia sillä on ollut muulle elämällesi ja parisuhteellesi? Oletko koettanut tehdä asialle jotakin? Jos, niin mitä? Kaipaisitko tukea tai apua? Kenen kanssa olet puhunut aiheesta?

Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula ja kliininen seksologi Tarja Sandberg hyödyntävät kirjoituksia Naisten halun puute  -tutkimuksessaan. Aihe näkyy myös Me Naisten sivuilla.
Voit kirjoittaa nimimerkillä, mutta palkintoa ja mahdollista yhteydenottoa varten ilmoita yhteystietosi. Kerro myös ikäsi,
suhteesi pituus sekä oletko avio- tai avoliitossa vai asutteko erillänne. Kirjoitukset käsitellään täysin luottamuksellisina.

Kilpailuaika on 9.9.–1.11.2010.

Osallistu kirjoituskilpailuun netissä

Voit osallistua kilpailuun myös postitse:
Me Naiset
”Naiset-kirjoituskilpailu”
PL 100
00040 Helsinki

Kilpailun voittaja saa palkinnoksi kylpyläviikonlopun kahdelle Naantalin Kylpylässä.

Viikonloppu sisältää majoituksen (2 vrk) Deluxe-huoneessa Sunborn Yacht Hotellissa tai Naantali Spa Residencessä, runsaan buffetaamiaisen, sauna- ja allasparatiisin sekä kuntosalin vapaan käytön, kolmen ruokalajin illallisen kahdelle Le Soleil -ravintolassa (ei sisällä juomia), aromaattisen hieronnan tai kiviterapian kahdelle sekä kylpylän vapaa-ajan ohjelmatarjonnan (mm. viikonloppuisin zumbaa ja joogaa). Paketin arvo 664 euroa!

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 15.12. mennessä.