Mitä niitä turhan usein pesemään? Kuva: Shutterstock
Mitä niitä turhan usein pesemään? Kuva: Shutterstock

Eikö vegaanihaaste, sokerilakko tai tipaton tammikuu kiinnosta? Osallistu toisenlaiseen, kaikista kovimpien tyyppien haasteeseen.

VAIHDAN PIKKARIT VAIN JOKA TOINEN PÄIVÄ -HAASTE. Kuinka paljon säästyykään vettä, sähköä ja keinokuitua, kun et tunge pyykkikoriin 31:ä lähes puhtaita alushousuja vaan vain puolet siitä. Hipit ja pitkässä parisuhteessa olevat vaihtavat vain joka kolmas päivä.

VALKOINEN VEHNÄ -HAASTE. Ainoastaan kaikista kovimmat tyypit uskaltavat vetää valkoista vehnää, kuten ei-todellakaan-kokojyvä-leipää, pastaa, patonkia, pullaa ja munkkia koko tammikuun ja vieläpä tunnustaa sen.

ÄLÄ MAINOSTA HAASTETTASI FACEBOOKISSA -HAASTE. Kyllä, tämä on ylivoimaisesti haasteista haastavin eikä missään tapauksessa sovi aloittelevalle haastekekkulille, joka koilottaa koko maailmalle, että KATSOKAA, OLEN AIKUINEN ENKÄ OLE SYÖNYT IRTOKARKKIA VIIKKOON, ON NIIN VAIKEAA.

EN HAIKAILE TROPIIKKIIN -HAASTE. Vähän niin kuin imetys on täysin luonnollinen asia, suomalaiselle on täysin luonnollista viettää talvi Suomessa. Näin tehtiin esimerkiksi 1800-luvulla kansan parissa lähes 100-prosenttisesti. Ja silloin myös syötiin pelkästään luomua!

PYRIN KEHITTYMÄÄN ÄLYLLISESTI -HAASTE. Mitäpä jos lakkaisi luottamasta perstuntumaan, joka perustuu 20 vuotta sitten hankittuihin peruskoulutietoihin? Ai miten se tehdään? No mistä minä tiedän. Sitä paitsi evoluutio – niiden osalta ketkä siihen uskovat – on jo saavuttannut päätepisteen ja nykyinen Pisa-menestyvä suomalainen on älyllisesti parasta, mitä maa voi koskaan päällään kantaa. Ai, joko mä mokasin tämän haasteen?

EN UHKAILE ENKÄ SÄTI KETÄÄN SOSIAALISESSA MEDIASSA -HAASTE. Paitsi jos joku on aivan sa*****n v***n idiootti ja sen jutut on niin tyhmiä, että sen pitäisi v****ä itsensä j****n ja r******ta itse oma p***********ä.

EN LAITA PIPOA -HAASTE. Tämä retrohaaste on suoraan paluu ihanan nostalgiselle 1980-luvulle, jolloin kukaan ei pitänyt yläasteella pipoa, vaikka opettajat levittivät urbaanilegendaa, jonka mukaan punkkarin aivot jäätyivät ja punkkari kuoli. Mieluummin cool – 1980-luvun tyyliin – ja kuollut kuin lässähtänyt kasarikampaus koulussa.