Eevi Teittinen sai tanssikisassa opettajakseen Jani Rasimuksen. Kuva: Sanoma-arkisto / Lassi Rinne
Eevi Teittinen sai tanssikisassa opettajakseen Jani Rasimuksen. Kuva: Sanoma-arkisto / Lassi Rinne

Tanssikisasta pudonnut Eevi Teittinen kirjoittaa Instagramissa olevansa kuitenkin kiitollinen etenkin saamastaan kannustuksesta.

Fitness-kilpailija ja bloggaaja Eevi Teittinen sekä hänen parinsa Jani Rasimus putosivat sunnuntai-iltanaTanssii tähtien kanssa -kisasta.

Pari sai tuomaristolta tiukkaa kritiikkiä alusta asti, mutta siitä huolimatta he sijoittuivat neljänneksi.

Kisan jälkeen julkaisemassaan Instagram-päivityksessään Eevi harmitteli sitä, että finaalipaikka jäi saavuttamatta.

– Me vedettiin asenteella ja tahdonvoimalla päätyyn asti! Kiitos teille, te ootte olleet meille mieletön valo ja tsemppi koko tän matkan. Itkettää ihan pirusti, mutta silti niin kiitollinen kaikesta, erityisesti teistä! Eevi kiitteli kannustajiaan.

Hän myös kirjoittaa Jani Rasimuksen olleen ”maailman paras ope” ja kertoo, että heistä tuli kisan aikana ystäviä.

Eevi kertoi lauantaina blogissaan, että kisaan osallistuminen on ollut raskasta. Tiukka työtahti on pakottanut luopumaan myös tärkeistä asioista, esimerkiksi omista treeneistä ja läheisten kanssa vietettävästä ajasta.

Siitä huolimatta Eevi on tyytyväinen siihen, että lähti mukaan. Hän ja Jani olisivat mielellään jatkaneet kisassa loppuun asti.

– Vielä olisi ollut voimia jatkaa nämä kaksi viikkoa. Iso kiitos faneille siitä, että he jaksoivat äänestää meitä, Jani Rasimuskin sanoi lähetyksen jälkeen MTV:lle.

Ohjelmassa jatkavat Laura Malmivaara, Anna-Maija Tuokko sekä Kirsi Alm-Siira.