Kaupallinen yhteistyö

Järjestäjä

Bioteekki, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän järjestämään Arvontaan.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen kilpailuun.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 12.6.–13.7.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla kyselyyn ja täyttämällä lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot sekä vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on viisi Bioteekin Super-kesäkassia. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Liikkujan on tärkeä huolehtia siitä, että keho saa tarvitsemansa rakennusaineet. Testaa tietosi vitamiineista ja hivenaineista ja voita Bioteekin Super-kesäkassi.

Lenkkipolulle ei tee mieli lähteä, jos olo on jo valmiiksi vetämätön. Moni kärsii myös kesäpäivinä ikävistä lihaskrampeista, joiden vuoksi kävely tai juoksu ei suju. Palautuminen rankan treenin jälkeen voi kestää kesällä kauemmin, kun kehosta on hikoilun mukana poistunut tärkeitä suoloja.

Magnesiumin riittävä saanti on edellytys elimistön normaalille toiminnalle, sillä sitä tarvitaan yli kolmeensataan aineenvaihdunnan tapahtumaan kehossa. Magnesium on tärkeä muun muassa lihaksille, kehon suolatasapainolle, elektrolyyttitasapainolle ja luustolle. Se auttaa vähentämään väsymystä ja edistää hermoston normaalia toimintaa.

Magnesium onkin yksi liikkujien eniten suosimista lisäravinteista. Laadukkaassa lisäravinteessa magnesium on hyvin imeytyvässä muodossa, jolloin kehon on helppo käyttää sitä hyväkseen.

Ehkäise nivelpulmia ajoissa

Nivelpulmat ovat yleisempiä ikääntyneillä, mutta ne voivat vaivata myös nuorempia urheilijoita. Nivelvaivat saattavat pahentua liikkuessa ja lievittyä levossa, mutta joskus ongelmista voi tulla jatkuvia.

Liikunta on nivelille tärkeää. Lajeista kannattaa valita sellainen, joka sopii omalle keholle. Kesällä voi esimerkiksi kävellä, pyöräillä ja uida. Myös vesivoimistelu on loistava kesälaji, jota voi harrastaa ulkosalla, kun ilmat sallivat.  

Tee testi ja voita tuotekassi

Testaa tietosi vitamiineista ja hivenaineista alla olevalla Oletko terveyden Super-tietäjä? -testillä. Arvomme kaikkien testin tekijöiden kesken viisi Bioteekin kesäkassia, jotka sisältävät Super-sarjan tuotteita. Yhden palkinnon arvo on 96 euroa. Jätä yhteystietosi testin loppuun, jos haluat osallistua arvontaan.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Onnetar suosi seuraavia henkilöitä: Miska Lehtonen, Raili Wasström, Kaarlo Asikainen, Raija Turunen, Heli Yläjärvi. Onnittelut voittajille!

 

Liikkujan luottotuotteet

Super Magnesium on bisglysinaatti–tauraattimuotoinen, minkä ansiosta magnesium imeytyy hyvin.
Super Nivel on monipuolinen ravintolisä nivelille. Se sisältää kahdeksan vaikuttavaa ainetta: kondroitiinisulfaatti, glukosamiinisulfaatti, vihersimpukka, inkivääriuute, MSM, C-vitamiini, kupari ja mangaani.
Super Alfalipoiini sisältää 250 milligrammaa alfaliinihappoa ja auttaa selviämään kiireisestä arjesta. Alfalipoiini sopii päivittäiseen käyttöön. Se on erityisen hyödyllinen ikääntyville ja urheilijoille.
Super B-vitamiini on vahva ja monipuolinen yhdistelmä B-vitamiineja, jotka auttavat jaksamaan. Ne ovat tärkeitä myös hermostolle ja vastustuskyvylle.

Terveys- ja luontaistuotekaupoista ja -osastoilta sekä apteekeista.