Me Naiset -testiryhmään ilmoittautui runsaasti halukkaita ja reipas sata valittiin kokeilemaan Atria Fresh tuoremikroaterioita.

Testattavana olivat uutuusmaut: Atria Fresh Kananuudeliwok,  Atria Fresh Broilerin filee ja herkkusienirisotto,  Atria Fresh Lohifilee ja Pariisinperunat sekä Atria Fresh Katkarapupasta. Arviointikriteereinä käytettiin asteikkoa:  täysin samaa mieltä, jokseenkin samaa mieltä, ei samaa eikä eri mieltä, jokseenkin eri mieltä sekä täysin eri mieltä.

Kiitosta Atria Fresh tuoremikroateriat saivat etenkin mausta, laadusta, ulkonäöstä, tuoreudesta ja terveellisyydestä. Toivomisen varaa jätti muutama testaaja annoksen koolle ja hinnnalle. Toisaalta laadusta oltiin valmiit maksamaan hitusen enemmän, jos etenkin laatu ja maku täyttävät ostokriteerit.

76,8 % vastaajista oli samaa tai jokseenkin samaa mieltä väitteestä: tuote maistui hyvältä. Kolme neljästä testaajasta oli täysin tai jokseenkin samaa mieltä tuotteen raaka-aineiden tuoreudesta (75,0 %) sekä laadukkuudesta (75,9 %). Tuote on kevyttä ruokaa -kysymykseen vastasi  75,9 % olevansa täysin tai jokseenkin samaa mieltä. Vastaavalla arvioinnilla tuotteen ulkonäköä piti hyvänä tai jokseenkin hyvänä 68,5 % vastaajista. Täysin samaa mieltä Atrian tuoremikroaterioiden terveellisyydestä oli 25,9 % ja jokseenkin samaa mieltä 50,9 % (yhteensä 76,8 %).

Kenelle tuoremikroateriat sitten sopivat? Annetaan testaajien vastata.

<MN kuva wide />

Atria Fresh Kananuudeliwok

"Kananuudeliwok sopii sellaiselle joka nauttii kevyen oloisesta ruuasta ja se myös maistuu hyvälle. Annos täyttää vatsan ja ei jää nälkä. Kiireiselle toimistotyöntekijälle, jolla ei ole aikaa aina lähteä ulos syömään. Helppo ja näppärä lounas.”  36 v, Helsinki.

”Kenelle vain! Ateria oli hyvänmakuinen, kivasti maustettu ja kanapalojen runsaus yllätti myönteisesti. Herkkusieniä oli hieman liikaa. Ateria sopii mainiosti lounaaksi töihin, kunhan vihanneksia/hedelmiä ottaa lisäksi mukaan.”  33 v, Liperi.

”Kiireiselle ihmiselle joka haluaa pitää ruokailustaan huolta ja tietää mitä syö.” 42 v, Kuopio.

<MN kuva wide />

Atria Fresh Broilerin filee ja herkkusienirisotto

”Broilerin filee ja herkkusienirisotto sopii kiireiselle ja ruoanlaitosta pitämättömälle henkilölle, joka ei kuitenkaan halua syödä perinteisiä valmisruokia, kuten pizzaa.” 25 v, Oulu.

”Kiireiselle, laadukasta ruokaa arvostavalle bisnesnaiselle/työssäkäyvälle naiselle, joka vaatii valmisaterialtaan hieman enemmän, kuin laitosmaisen näköistä mössöä.” 21 v, Helsinki.

”Naisille :) Ja henkilöille jotka haluavat mikroaterioilta jotain uutta eikä aina niitä pyttipannuja ja lihapullia muusilla.” 22 v, Varkaus.


<MN kuva wide />

Atria Fresh Lohifilee ja Pariisinperunat

”Lohifilee sopii naisille jotka ruokailevat töissä esim. toimiston taukotilassa ja jotka arvostavat kevyttä ja terveellistä ruokaa, eivät usein muuten söisi valmisruokia.” 26 v, Helsinki.

”Yksinäiselle  kiireiselle ja työpaikallekkin sekä tietysti vanhuksille. Tuote sopii kyllä ihan kenelle vain ja se oli todella maittavaa.”  60 v, Padasjoki.

”Kaikille! Työssä käyville lounaaksi, sinkuille päivälliseksi. Maku oli kuin kotona tehdyssä ruuassa!” 33 v, Joensuu.


<MN kuva wide />

Atria Fresh Katkarapupasta

”Katkarapupasta sopii kiireiselle, joka tottunut syömään hieman paremmin. Raaka-aineiden vaihtoehtoja saattaa "matti meikäläinen” vierastaa, turhaan tietenkin, mutta ennakkoluulot on syvässä.”  40 v, Uusikaupunki.

”Laatua arvostavalle ihmiselle, jolla ei ole välttämättä aikaa valmistaa koko ateriaa itse.” 30 v, Kuopio.

”Perheen nuorisolle hätävaraksi jääkaappiin!” 53 v,  Järvenpää.

Lue lisää:

Miten tuoreus näkyy, tuntuu ja maistuu?

Tutustu tarkemmin uusiin tuoremikroaterioihin

www.atriafresh.fi

<MN Atriafreshinterquest />