Tom Cruise ja Brook Shields, Madonna ja Gwyneth Paltrow – he ovat julkkismaailman taisteluparit.

Ystävyys ei aina ole helppoa, eikä varsinkaan silloin, kun toinen osapuolista on kuuluisa. Mutta miten vaikeaa se onkaan silloin, kun molemmat ovat julkkiksia?

Refinery29-sivusto listasi yllättäviä julkkispareja, joiden kemiat eivät yksinkertaisesti toimi yhteen.

1. Madonna ja Gwyneth Paltrow

 

Nämä kaksi vaaleaverikköä olivat ennen läheisiä. Gwyneth Paltrow’n mukaan Madonna oli hänelle kuin isosisko. Sitten jotain tapahtui. Huhujen mukaan naisten välit viilenivät sen jälkeen, kun Madonna erosi miehestään Guy Ritchiestä vuonna 2008. Kun julkkisten personal trainer Tracy Anderson lopetti Madonnan valmentamisen, Gwyneth totesi haastattelussa: ”On hyvä, ettei hän harjoittele enää Madonnan kanssa. Se oli liikaa. Madonna antaa ihmisten odottaa itseään – siinä menee koko päivä.”

2. Tom Cruise ja Brook Shields

Näyttelijä Brooke Shields kirjoitti kirjan, jossa hän käsitteli kokemaansa synnytyksen jälkeistä masennusta. Kirja sai Tom Cruisen avaamaan sanaisen arkkunsa. Miehen mukaan Brookelta oli vastuutonta väittää, että masennuslääkitys paransi hänet. Näyttelijän kannanotto sai Brooken sivaltamaan takaisin: ”Tomin kannattaisi keskittyä pelastamaan maailmaa avaruusolioilta ja antaa synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsivien naisten itse päättää, mikä hoitomuoto on heille paras.”

3. Jennifer Garner ja Kevin Smith

Vuonna 2006 Catch and Release – odottamaton ihastus -elokuvassa näytelleet Jennifer Garner ja Kevin Smith eivät Kevinin mukaan jaa yhteistä huumorintajua.

Kevin oli vielä 2000-luvun alussa ystävä Ben Affleckin kanssa. Mutta miestenkään välit eivät ole enää entisellään.

”En ole ollut läheinen hänen kanssaan enää vuosikymmeneen. Hänellä on vaimo, joka ei pidä minusta”, Kevin on kertonut.

”Jennifer ei ymmärrä huumoriani eikä pidä vitseistäni.”

4. Shirley MacLaine ja Warren Beatty

Tiesitkö, että Shirley MacLaine ja Warren Beatty ovat sisaruksia? Perhesiteet eivät kuitenkaan ole pitäneet kaksikkoa läheisinä. Shirleyn väitetään jopa sanoneen, että kaiken, mitä hän tietää veljestään, hän on lukenut lehdistä, koska Warren ei halua edes puhua hänelle.

5. Katherine Heigl ja Shonda Rhimes


Katherine Heigl
lähti Greyn anatomia -sarjasta vuonna 2010 ja haukkui julkisesti sarjan käsikirjoituksen. Sarjan luoja Shonda Rhimes kertoi tänä vuonna The Hollywood Reporterin haastattelussa, ettei sarjassa ole enää Heigl-tapauksia. Samalla hän ilmoitti, ettei enää nykyään aio sietää inhottavia ihmisiä.

Lue myös:

Nämä Hollywood-tähdet eivät siedä toisiaan

Kaikkien aikojen rakkaustarina syntyi vihasta

Terhi Kokkonen esitti Mira Luodin päivänä Pinnan alla -kappaleen yhdessä siskonsa kanssa.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään PMMP-yhtyeestä tutun Mira Luodin päivää. Torstain jaksossa Danny esitti todella vahvan tulkintansa PMMP:n Lautturi-kappaleesta. Mutta vahva oli myös Terhi Kokkosen veto. Hän esitti perjantaina tulkintansa Miran soolouralla tekemästä biisistä Pinnan alla.

Terhi esitti Miran kappaleen yllättäen yhdessä siskonsa Pauliina Kokkosen kanssa.

Katso esitys kokonaisuudessaan tästä:

Ennen Terhin esitystä Mira kertoi, että Pinnan alla -kappaleen tekohetkellä hänen elämänsä oli taitekohdassa. Samaan aikaan, kun Mira teki ensimmäistä sooloalbumiaan, hänen veljensä sairastui vakavasti ja menehtyi.

– En ollut hänen luonaan kun hän kuoli ja se harmittaa ihan kauheesti, Mira kertoi itkien.

Terhin ja Pauliinan esiintymisen jälkeen Mira halasi kumpaakin naista pitkään. 

– Se oli nyt vähän tuollainen iloinen, Terhi totesi Miralle.

Lähtö tuli yllättäen

Terhi Kokkosta ei nähty Miran päivän aikana missään muussa aktiviteetissa kuin lounaalla ja päivällisellä. Terhin tulkinta Miran kappaleesta jäi hänen viimeisekseen Vain elämää -ohjelmassa. Esiintymisensä jälkeen Terhiä ei nähty lainkaan.

Vaikka Terhin kuvauksista poistumisesta on uutisoitu runsaasti ja sitä on puitu jo pitkin kevättä, ohjelmassa se sivuutettiin melkolailla kokonaan. Terhi katoaa illallispöydästä kuin tuhka tuuleen.

Muut artistit kommentoivat jakson lopussa Terhin lähtöään kierrellen, mainitsematta häntä suoraan nimeltä.

– Tämä päivä antoi minulle taas enemmän ymmärrystä siitä, että se ei kulje minkään käsikirjoituksen mukaan. Se on aina käänteitä täynnä ja se pitää ottaa vastaan sellaisena, mitä tapahtuu, Mira totesi.

Katso videolta, kuinka Aki Tykki, Mira Luoti, Sani ja Arttu Wiskari kokivat Terhin lähdön kuvauksista:

Fatbardhe Hetemaj on tehnyt uraa politiikassa. Hän naurahtaa, että on sisarusnelikon ainoa naimaton. – Toisella veljellä ja siskollani on lapsia. Olen heille se hullu täti.

Fatbardhe Hetemaj, 32, odottaa viikonlopun Maailma kylässä -festivaalia, jolloin hänen perheestään kertova Kotimaa Kosovo-Suomi –dokumentti saa ensi-iltansa.

Dokumenttia tehtiin puolitoista vuotta ja se nosti naiselle pintaan monia muistoja. Hetemaj´n neljän sisaruksen vanhemmat saapuivat Kosovosta Suomeen vuonna 1992, jolloin Fatbardhe oli 7-vuotias.

– Ehkä arkielämässä oli pelon jälkeen vaikeinta tasapainoilla kahden kulttuurin välillä. Meidän kulttuurissa olin tottunut koskettamaan ihmisiä. Täällä on tietty etäisyys.

”Ala-asteella ihmettelin, kun kysyttiin, voit sä olla? Sanoin tietysti kaikille, että voin.”

– Ala-asteella ihmettelin myös, kun kysyttiin, voit sä olla? Sanoin tietysti kaikille, että voin ja sitten minulle suututtiin, kun olin luvannut niin monelle. En ymmärtänyt yhtään, että pitäisi olla vain yhden kanssa kerralla, vaan otin kaikki siipieni suojaan. Olen aina ollut tällainen paljon puhuva, Fatbardhe kertoi eilen Mummotunnelin kesän VIP-avajaisissa.

Hetemaj'n sisarusnelikko on kuuluisa saavutuksistaan. Molemmat veljet pelaavat ammatikseen jalkapalloa, Perparim Italiassa ja Mehmet Seinäjoella. Fatbardhe on tehnyt uraa politiikassa. Hän naurahtaa, että on sisarusnelikon ainoa naimaton.

– Toisella veljellä ja siskollani on lapsia. Olen heille se hullu täti. Olemme yhä tosi läheisiä.

Fatbardhe viettää itse sinkkukesää.

– Kaikki väittävät, että minulla on kumppanin suhteen kovat kriteerit. Minun pitää tuntea, että kyseessä on minun ihminen ja toki kumppanin pitää miellyttää myös silmää. 

– Haluan kuitenkin painottaa, että elämäni on hyvää näinkin. Olen huomannut, että lapsettomia suojellaan, eikä heiltä kysellä henkilökohtaisia kysymyksiä, mutta sinkuilta udellaan tosi henkilökohtaisesti, että miksi miestä ei ole löytynyt. Se ärsyttää joskus.

Kotimaa Kosovo-Suomi, TV1 ma 28.5