Tom Cruise ja Brook Shields, Madonna ja Gwyneth Paltrow – he ovat julkkismaailman taisteluparit.

Ystävyys ei aina ole helppoa, eikä varsinkaan silloin, kun toinen osapuolista on kuuluisa. Mutta miten vaikeaa se onkaan silloin, kun molemmat ovat julkkiksia?

Refinery29-sivusto listasi yllättäviä julkkispareja, joiden kemiat eivät yksinkertaisesti toimi yhteen.

1. Madonna ja Gwyneth Paltrow

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nämä kaksi vaaleaverikköä olivat ennen läheisiä. Gwyneth Paltrow’n mukaan Madonna oli hänelle kuin isosisko. Sitten jotain tapahtui. Huhujen mukaan naisten välit viilenivät sen jälkeen, kun Madonna erosi miehestään Guy Ritchiestä vuonna 2008. Kun julkkisten personal trainer Tracy Anderson lopetti Madonnan valmentamisen, Gwyneth totesi haastattelussa: ”On hyvä, ettei hän harjoittele enää Madonnan kanssa. Se oli liikaa. Madonna antaa ihmisten odottaa itseään – siinä menee koko päivä.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Tom Cruise ja Brook Shields

Näyttelijä Brooke Shields kirjoitti kirjan, jossa hän käsitteli kokemaansa synnytyksen jälkeistä masennusta. Kirja sai Tom Cruisen avaamaan sanaisen arkkunsa. Miehen mukaan Brookelta oli vastuutonta väittää, että masennuslääkitys paransi hänet. Näyttelijän kannanotto sai Brooken sivaltamaan takaisin: ”Tomin kannattaisi keskittyä pelastamaan maailmaa avaruusolioilta ja antaa synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsivien naisten itse päättää, mikä hoitomuoto on heille paras.”

3. Jennifer Garner ja Kevin Smith

Vuonna 2006 Catch and Release – odottamaton ihastus -elokuvassa näytelleet Jennifer Garner ja Kevin Smith eivät Kevinin mukaan jaa yhteistä huumorintajua.

Kevin oli vielä 2000-luvun alussa ystävä Ben Affleckin kanssa. Mutta miestenkään välit eivät ole enää entisellään.

”En ole ollut läheinen hänen kanssaan enää vuosikymmeneen. Hänellä on vaimo, joka ei pidä minusta”, Kevin on kertonut.

”Jennifer ei ymmärrä huumoriani eikä pidä vitseistäni.”

4. Shirley MacLaine ja Warren Beatty

Tiesitkö, että Shirley MacLaine ja Warren Beatty ovat sisaruksia? Perhesiteet eivät kuitenkaan ole pitäneet kaksikkoa läheisinä. Shirleyn väitetään jopa sanoneen, että kaiken, mitä hän tietää veljestään, hän on lukenut lehdistä, koska Warren ei halua edes puhua hänelle.

5. Katherine Heigl ja Shonda Rhimes


Katherine Heigl
lähti Greyn anatomia -sarjasta vuonna 2010 ja haukkui julkisesti sarjan käsikirjoituksen. Sarjan luoja Shonda Rhimes kertoi tänä vuonna The Hollywood Reporterin haastattelussa, ettei sarjassa ole enää Heigl-tapauksia. Samalla hän ilmoitti, ettei enää nykyään aio sietää inhottavia ihmisiä.

Lue myös:

Nämä Hollywood-tähdet eivät siedä toisiaan

Kaikkien aikojen rakkaustarina syntyi vihasta

Sisältö jatkuu mainoksen alla