Elevate ja Hyperlapse mittelöivät Applen vuoden parhaiden sovellusten listan ykköspaikasta. Kuva: Shutterstock
Elevate ja Hyperlapse mittelöivät Applen vuoden parhaiden sovellusten listan ykköspaikasta. Kuva: Shutterstock

Apple julkisti 27 vuoden 2014 parasta iPhone-sovellusta.

Elevate

Applen vuoden sovellus Elevate on jotain pelin ja arjen apuvälineen välimaastosta. Elevate on muistipeli, jolla on tarkoitus parantaa keskittymiskykyä, nopeaa ajattelua ja matemaattisia taitoja.

Ilmainen.

Hyperlapse

Instagramin nopeutetuista Hyperlapse-videoista tuli iso juttu kesällä. Nyt huuma on jo vähän haihtunut, mutta silti niillä on hauska leikkiä.

Ilmainen.

1Password

Salasanan varastaminen on asiansa osaaville lastenleikkiä, koska liian monen salasana on niin yksinkertainen. Tämän takia kannattaisi käyttää salasanojen hallintasovelluksia, joiden avulla kaikki salasanat on tallennettu erilliseen ohjelmaan, ja vain hallintasovelluksen salasana tarvitsee muistaa. Yksi tällaisista sovelluksista on Applen vuoden parhaimpien sovellusten listalta löytyvä 1Password.

Ilmainen.

Miten tehdään hyvä salasana? Lue täältä.

Waterlogue

Vuoden parhaiden sovellusten listalta löytyy myös kuvienkäsittelyyn tarkoitettu Waterlogue, jolla valokuvistaan saa askarreltua vesivärimaalauksia.

Hinta 2,69 €.

Human

30 minuuttia liikuntaa päivässä, Human-sovellus lupaa kannustavansa käyttäjäänsä liikkumaan ainakin sen verran. Human on aktiivisuussovellus, jolla voi laskea myös kalorit.

Ilmainen.MeNaiset SPORT testasi puhelimien liikuntasovellukset. Lue arviot täältä!

Vuoden 2014 27 parasta sovellusta Applen mukaan: Elevate, Instagramin Hyperlapse, Yahoo News Digest, Storehouse, SwiftKey Keyboard, 1Password, Camera+, Toca Lab, NYT Now, 120 Sports, Camu, Spring, BuzzFeed, Peak, Nighty Night Circus, Uber, Paper, Waterlogue, Human, Stellar, TeleStory, Network TV, Litely, Star Walk, Cinamatic, Health Mate ja Yummly.

Apple valitsi myös kuluneen vuoden parhaat pelit. Listan niistä löydät Mashablen sivuilta.

Lue myös:


Vuoden kuumottavin sovellus on täällä


Auttaako kännykkäsovellus löytämään sisäisen rauhan?


Unohtuiko kauppalappu? Nämä sovellukset pelastavat sinut!


Testasimme suosituimmat deittisovellukset – mikä sopii sinulle?