Me Naiset
|
Tanja Hakamo

Valitsimme ­vuoden kiinnostavimmat löydöt: ­ilmiöt, ihmiset ja villitykset.

Lady Gaga Löytyihän se toisen polven Madonna viimein!

Kuninkaalliset häät Victorian ja Danielin rakkaus sai kyynelen tirahtamaan yhdeltä jos toiselta.

Supersivuosat Harvan keskeneräisen filkan kuvauksista kohistaan meillä yhtä paljon kuin George Clooneyn The America­nista ja Tom Cruisen leffasta Vaarallinen tehtävä 4. Tämä selittyy sillä, että elokuvien todelliset tähdet ovatkin suomalaisia: Irina Björklund ja Samuli Edelmann. Irinan ensi-ilta meni jo, Samuli nähtäneen teattereissa joulukuussa 2011.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pyrhösen Kirsi Ihan oikea suomalainen huippumalli! 16-vuotias Ikea-bongaus on valloittanut jo Voguen kannen sekä Pradan ja Givenchyn näytökset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sofi, kestokohauttaja Kirjailija Sofi Oksasesta on puhuttu vuoden kohauttajana jo monta vuotta putkeen eikä kohu laannu vieläkään. Tänä vuonna sitä ruokkivat ero kustantaja WSOY:sta sekä Puhdistuksen menestys ulkomailla.

Leskirouvan tortturalli Kun mieskoomikko pukeutuu naiseksi, Suomen kansa menee ihastuksesta veteläksi. Putous-ohjelman sketsihahmo Marja Tyrnin, eli Aku Hirviniemen, ansiosta sanan torttu merkitys ei ole enää entisellään.

Ooppera tuli elokuviin Kansallisoopperaan täytyy pynttäytyä, leffaan ei. Eikä huippunäytöksiä nähdäkseen tarvitse matkustaa Lontooseen asti, kiitos Finnkinon.

Hyvä Suomi! Kotimainen elokuva elää ennätyskauttaan, huippuleffojen etunenässä Rare Exports ja Miesten vuoro.

Tanssi telkkarissa Tanssii tähtien kanssa keräsi mittavammat yleisöt, mutta samaan aikaan viereisellä kanavalla Dancessa nähtiin todellisia taitureita.

iPad Taulutietokone on vähän niinkuin tietokoneen ja älypuhelimen yhdistelmä. Paitsi ei ihan. Pääasia, että suomalainen menestys Angry Birds -peli toimii.

Komiikkamafia Kolme sekuntia aikaa keksiä yksikin ohjelma ilman Tommi Korpelaa, Hissu Hietalahtea tai Kari Ketosta ja Ville Myllyrinnettä? Niinpä, hankala keksiä, kun miehet ovat kaikkialla.

Katso myös:
Vuoden huiput: Muoti ja kauneus
Vuoden huiput: Ruoka ja sisustus

Sisältö jatkuu mainoksen alla