Me Naiset

Vuonna 2010 muodissa jylläsivät naisellinen 50-luku ja kauneusrintamalla huudossa olivat hoitavat meikit. Käytännöllisyys oli valttia.

Muoti

Kumisaappaat Sadesään saappaista on tullut uskottava muotiasuste.

Kerrokselliset asut Laskoksia ja röyhelöitä näkyy niin arki- kuin juhlatamineissa. Runsautta korostetaan yhdistelemällä eri materiaaleja keskenään.

Eläimelliset releet Talvineuleissa temmeltävät porot ja karhut. Kesällä hurvitellaan leopardi- ja tiikerikuoseissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käytännöllisyys Reilut villapaidat, tuulenpitävät takit ja matalakantaiset saappaat ovat vallanneet catwalkit. Huippusuunnitteiljat ovat pitkästä aikaa ottaneet huomioon ilmaston ja arjen realiteetit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyttömäisyys Naapurintyttömäisen söpö laulaja Jenni Vartiainen sai upean äänensä lisäksi kiitosta raikkaasta tyylistään. Pelkistetty raitamuoti teki Jennistä tyyli-ikonin.

Muotia taviksille Marimekon suunnittelija Mika Piirainen palkittiin Kultaisella Vaatepuulla. Nyt oli aika nostaa esiin nöyrä ammattilainen, joka antaa töidensä puhua puolestaan.

Liilan sävyt Kukapa olisi uskonut? Liila oli suosiossa sekä talvi- että kevätmallistoissa.

50-luku Naisellisuus ja viimeistelty pukeutuminen on muodissa. Televisiosarja Mad Men nosti 50-luvun muodin suuren yleisön suosioon.

10 parasta kauneustuotetta

Uskottavin huijaus
Täytyy melkein vilkaista uudelleen peiliin, sillä niin hehkeän rusotuksen nämä voidepunat taikovat poskille. Reippaan happihyppelyn illuusio syntyy sekä meikin päälle että paljaalle iholle. Meikittömien päivien must!
Giorgio Armanin Fluid sheer -korostusväri hehkuu hillitysti, 51 €. ?Mattavärien ystävä valitsee Make Up Foreverin High definition -voideposkipunan, 43 €. Sävy 14.

Hoitavin suihkuhetki
Pehmeän voidepesun kanssa tekee mieli melkein unohtua suihkuun. Hoitavilla mineraaleilla terästetty ihanuus kannattaakin jättää iholle muutamaksi minuutiksi, niin iho
pehmenee kuin itsestään.
Taivaallinen tuoksu! Ahavan Mineral Botanic Velvet cream wash
-suihkuvoide, 18,50 €.

Hoitoa & ehostusta
Uutuustuotteista ei nykyisin aina tiedä ovatko ne meikkiä vai ihonhoitoa. Mutta mikä sen parempaa! Garnierin Roll-on-rullapeitevoide silmänympäryksille on täydellinen. Myös Cliniquen ihon punaisuutta häivyttävä mineraalipuuteri on ihan huippu.
Garnierin Roll-on-rullapeitevoide vähentää myös silmänympärysten turvotusta, 12,90 €. Punakka iho saa rauhoittavaa hoitoa Cliniquen Redness solutions instant relief mineral pressed powder -mineraalipuuterista, 40 €.

Heleyttää heti
Kun iho kaipaa virkistystä, ovat hetkessä heleyttä antavat hoitotuotteet kullanarvoisia.
Clarinsin Daily energizer wake-up booster -kasvovesi toimii kuin kylmä vesiläiskäytys kasvoille, 21,50 €. Mádaran Tinting fluid -sävyttävä päivävoide tasoittaa, tuo hehkua ja kosteuttaa ihoa, 26,90 €.

Toimivin tukkalakka
Jo ensisuihkaisulla Favoran Firm & flexible -hiuskiinne on tuote paikallaan. Napakka ja kuiva suihke, joka ei tuoksu eikä tunnu miltään – paitsi pitää tietysti hiukset pehmeästi paikallaan.
Favoran Firm & flexible -hiuskiinne, 8,90 €.

Kestävin kynsilakkaus
Tänä vuonna kynsirintamalla on tapahtunut niin paljon, että päätä huimaa. Liukuvärilakkaukset, metallinväriset kynsikalvot ja eri kankaita mukailevat pintakäsittelyt tulivat ryminällä jäädäkseen.

Parasta on kuitenkin se, että uudenlaiset kestolakkaukset ovat syrjäyttämässä perinteisiä tekokynsiä. CND Schellac -kestolakkaus todella hämmästyttää, sillä sen kiilto ja kesto ovat aivan omaa luokkaansa. Kynnet lakataan normaaliin tapaan ja väri kiinnitetään kynnelle valon avulla. Lakka kasvaa pois kynnen mukana, eikä sen lohkeilusta tarvitse huolehtia.
CND Schellac-kestolakkaus, noin 40 €.

Pukevat punat
Vetipä huulilleen mitä tahansa tämän nudekokoelman sävyistä, aina osuu nappiin. Myös kevyt koostumus innostaa heittämään laukun pohjalle useammankin punan.
Lumenen Wild rose natural -huulipuna, 9,90 €.

Onnistunein tuoksusarja
Kyllä miesten nyt kelpaa, emmekä me naisetkaan laita näitä tuoksuja pahitteeksi. Ralph Laurenin Pony-kokoelmassa on neljä tuoksuvettä, joita on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen. Ja
pullotkin ovat vuoden tyylikkäimmät.
Pony-tuoksut, 75 ml Edt, 59 €/kpl.

Vuoden voideyllättäjä
Olay tuli ja tehosi. Pehmeä tuntu, luksustuoksu sekä samettinen lopputulos – kaikki toimii, ja hintakin on halpa.
Olayn Regenerist Daily 3 point treatment -voide, 24,95 €.

Huippuvärit
Näistä meikkiväreistä on vuoden aikana kohistu, eikä syyttä. Lopputulos on niin imarteleva, että sävyjä käyttäessä muutkin haluavat tietää, mitä ne ovat.
Chanelin Ombre essentielle -luomivärisävyn 87 täydellinen harmaan ja ruskean sekoitus toimii päivällä ja illalla, 31,60 €.  Kokeile mikä ero! Vaihda musta rajauskynä yönsiniseen Yves Saint Laurentin Dessin du regard -rajauskynään, 24 €. Sävy 3 on napakymppi.

Katso myös:
Vuoden huiput: Viihde ja kulttuuri
Vuoden huiput: Ruoka ja sisustus

Sisältö jatkuu mainoksen alla