Eikä, taas se akku loppui! Kuva: Shutterstock
Eikä, taas se akku loppui! Kuva: Shutterstock

Sammahtaako puhelimesi aina kriittisellä hetkellä, kun et ole muistanut ottaa laturia mukaan? Uusi rannekoru voi pelastaa sinut hädän hetkellä.

Joukkorahoituspalvelu Kickstarterissa kerätään rahaa uudenlaisen laturin kehittämiseen. Kyseessä on latauskaapeli, joka on niin sanotusti ”aina käden ulottuvilla”.

Better Charger nimellä kulkeva laturi on piilotettu nahkaisen rannekorun sisään. Latauskaapeli siis kulkee omistajansa mukana kaikkialle, minne hänen kätensäkin. Kaapelin yhdessä päässä on USB-liitin ja toisessa joko Mikro-USB tai iPhoneen sopiva liitin. Vekotin on siis yhteensopiva lähestulkoon kaikkien uudehkojen puhelinten kanssa.

Vehkeen mallin ja värin voi valita itse. Vaihtoehtoja on neutraalista ruskeasta vähän sähäkämpään siniseen. Vaikka korulaturi onkin mainostensa perusteella enemmän miessukupuolelle suunnattu, ei se todennäköisesti naisen ranteessakaan hullummalta näyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tällä hetkellä korun keksijät eivät aio saattaa sitä myytäväksi kauppojen hyllyille. Oman laturin voi tilata vain joukkorahoituspalvelun kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue lisää:

Vaginakirja, voiveitsi ja ihmekynä, antaisitko rahaa näille projekteille?

Onko tämä vessavempain älyttömine keksintö ikinä?

Mies keräsi perunasalaatille yli 400 000 euron rahoituksen

Sisältö jatkuu mainoksen alla