Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Trenditietoiset intoilevat nyt retrokännyköistä. Löytyykö kaapistasi aarre?

Älypuhelimien valtakausi on herättänyt vastareaktion. Daily Mailin mukaan yhä useampi on alkanut haikailla aikaa, jolloin kännykät olivat yksinkertaisia käyttää ja puhelimen akku saattoi kestää jopa viikon.

Suomalaisten piironkien laatikoissa lymyilevät luurinraadot saattavatkin osoittautua pian yllättävän arvokkaiksi. Joistakin Nokian vanhoista luureista ollaan jo nyt valmiita maksamaan jopa 1000 euroa.

Erityisen haluttuja ovat erikoismallit, joita on aikanaan valmistettu rajallisia määriä. Esimerkiksi Nokian 8800 Arte Gold -mallin hinta on vanhoja kännyköitä myyvällä vintagemobile.fr -sivustolla juuri tuon 1000 euroa. Nokian 8800 -perusmallin pyyntihinta on 250 euroa.

Retropuhelimien paluu viestii siitä, että kaikki eivät halua olla jatkuvasti kuvaamassa elämäänsä tai sosiaalisen median tavoitettavissa.

– Moni haluaa jälleen peruspuhelimen, jolla ainoastaan soitetaan puheluita ja lähetetään tekstiviestejä, sanoo teknologia-asiantuntija Damien Douan.

Retrokännykät ovat myös tapa erottautua. Siinä missä älypuhelimet muistuttavat toisiaan, vanhat kännykät ovat keskenään hyvinkin erinäköisiä mallista ja merkistä riippuen.

Olisitko sinä valmis vaihtamaan appsit matopeliin?

Lähde: Daily Mail

Lue lisää:

Seksikkäintä ikinä: kännykkä mukaan sänkyyn

Tämä kännykän lisäosa voi pelastaa mauttoman ruuan

Brittilehdistön saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat uutisesta innoissaan.

Brittiläismediat kertovat, että Cambridgen herttuataren Catherinen pikkusisko Pippa Middleton, 34, on raskaana. Tuleva pienokainen on Pippan ja hänen aviomiehensä James Matthewsin, 42, esikoinen.

The Sun -lehden mukaan lapsen laskettu aika on lokakuussa. Raskaus on siis jo toisella kolmannekselle. Lehden saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat perheenlisäyksestä innoissaan.

Tulevalla syysvauvalla riittää lähipiirissä leikkikavereita. Herttuatar Catherinella ja prinssi William odottavat kolmatta lastaan. Pian syntyvän pienokaisen lisäksi kuningasparilla on tytär ja poika: 4,5-vuotias prinssi George ja pian 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Myös Jamesin velipoika Spencer Matthews odottaa puolisonsa kanssa esikoista.

Pippa ja James avioituivat viime toukokuussa 2017. He menivät kihloihin kesällä 2016 vuosien yhdessäolon jälkeen. 

Jukka Poika ja Teija Stormi ovat olleet jo pitkään yhdessä.

Suomalaislaulaja Jukka Poika (oik. Jukka Rousu), 37, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Teija Stormin kanssa. Jukka kertoi asiasta eilen illalla hurmaavalla hääkuvalla, jonka julkaisi Instagram-tilillään. Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt Jukan seuraajien onnitteluista.

 

❤️

A post shared by Jukka Poika (@jukkapoikaofficial) on

Jukka ja Teija ovat olleet yhdessä yli seitsemän vuotta. He menivät kihloihin vuoden 2016 lopulla. Pariskunta kertoi myös kihlauksestaan Instagramissa – viikkoja itse tapahtuman jälkeen.

 

5 viikkoa sitten. J 💍 T

A post shared by Teija Stormi (@teijaeevatuulikki) on

Jukka ja Teija nähtiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa yhdessä vuoden 2013 itsenäisyyspäivän juhlissa.

Jukalla on kolme lasta, Onerva, Eila ja Hampus, ex-vaimonsa Sandran kanssa. Vuonna 2015 Jukka kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että häntä harmitti huhut, joiden mukaan hän olisi vaihtanut ”Sandran nuorempaan, 15-vuotiaaseen siideripissikseen”. Jukan Siideripissis-hitti kertoo Teijasta, ja Teijan lempinimi tulee siitä, että Teija esitteli itsensä aikoinaan Jukalle siideripissiksenä.

– Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Siinä vaiheessa minut oli jo vaihdettu nuorempaan.

– Mutta ei siinä, tilanne oli tavallaan jo selvitetty ensin ja siirrytty eteenpäin, Jukka kertoi tuolloin.

Vuonna 2012 Jukka Poika kertoi Me Naisten haastattelussa, että ero edellisestä liitosta oli hänelle kasvun paikka. Sen jälkeen hän ymmärsi, millainen haluaa olla.

– Avioero ei ollut helppo, mutta samalla se oli myös tosi inspiroiva. Sitä mietti, millainen on seuraava vaihe elämässäni ja mitä kaikkea pystyn itse tekemään, etten möhlisi enempää.