Koska Tallink Siljan henkilöstöjohtajan mielestä naisten on varottava juomista laivalla, niin tässä viralliset turvaohjeet:

1. Laiva on irti maasta, joten täällä eivät päde minkään maan lait. Ja kutoskannen Blow job -baarissa salmari ja nelostuoppi yhteishintaan vain 18 euroa!

2. Laivaan saapuessanne tarkistakaa, että matkatavaroissanne ei ole mitään seuraavia asuja: minihameita, korkokenkiä, käsivarret paljastavia toppeja, hameita ylipäänsä, sukkahousuja, herranjumala, tai kireitä housuja. Ohjeet voivat vaihdella risteilykohtaisesti, miesmatkustajista riippuen. Laivan ­infosta saa lainaksi burkhia. Nyt Vägistus-baarissa kahdeksan jekkushottia kymmenen hinnalla vain 24 tunnin ajan!

3. Ottakaa ystävällisesti huomioon, että laiva on viidakko ja jokainen mies on apina. Älkää nauttiko laivan alkoholitarjouksista, sillä apina haistaa alkoholin ja saattaa käyttäytyä vaarallisesti. Tai ei mitään ”saattaa”. Ja nyt kaikki ihanat leidit, Suck me -viinibaarissa viidelle leidille viisi isoa pulloa latvialaista ”kuoharia” vain 80 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Hätätilanteen sattuessa saatte alkoholia vitoskannen Survive-itsepalveluruokalasta aina aamukuuteen asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla