Jotain makeaa, kuvat Shutterstock.
Jotain makeaa, kuvat Shutterstock.
Jotain kaunista.
Jotain kaunista.
Jotain käytännöllistä.
Jotain käytännöllistä.
Jotain hänelle.
Jotain hänelle.
Jotain itseltäsi.
Jotain itseltäsi.

Suomalainen ystävänpäivä on nimensä mukaisesti ystävyyden juhlaa. Jos haluat muistaa lähimmäistäsi, mutta et tiedä miten, ammenna inspiraatiota näistä viidestä vinkistä. Vielä ehdit!

1. Jotain makeaa

Lahjakortti leipomoon tai konditoriaan. Helsingissä toimiva Kakkugalleria järjestää kakkubuffeteja – mikä olisikaan parempi tapa muistaa sokerihiirtä! kakkugalleria.com

2. Jotain kaunista

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kukka tai kimpullinen piristää ystävän päivää. Moni kukkakauppa ottaa netissä tilauksia ja toimittaa kukkia osoitteeseen. interflora.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Jotain käytännöllistä

Anna kaverille jotain käytännöllistä, mutta ylellistä. Kristallisuola korvaa arkisen keittiömausteen, ja sormin ripoteltavaa gourmet-suolaa saa nykyään kauniissa paketissa ja monesta ruokakaupasta. Kristallisuola eli ruususuola sopii päivän teemaan, koska se on väriltään hempeän persikkaista tai roosanpunaista.

4. Jotain hänelle

Minkä yhtyeen keikalla olitte viimeksi yhdessä? Mistä kirjasta olet kuullut paljon kehuja? Minkä elokuvan haluaisit ystäväsi näkevän? Anna hänelle hetki omaa aikaa vaikka kirjan, musiikin tai elokuvan muodossa.

5. Jotain itseltäsi

Kuten vaikkapa aikaasi. Paras lahja on usein aineeton. Vie ystäväsi elokuviin, syömään, kahville, taidegalleriaan, valokuvanäyttelyyn, tanssitunnille tai vaikka uimaan. Tärkeintä on, että olette kummatkin läsnä. Tunnetun The Cool Hunter -blogin pitäjä Tuija Seipell neuvoi Me Naisille joulun alla, miten lahjaksi annetaan omaa aikaa. Lue Tuijan vinkit täältä!

Lue myös:

Parhaat biisit ystävyydestä – kuuntele!

Mistä tunnet sä ystävän?

Ihana ystävä! Viisi syytä pysyä kavereina

Rakkaushormoni sitoo kaveritkin toisiinsa

Sisältö jatkuu mainoksen alla