Me Naiset
|
Annaleena Jalava
Onneksi valitsimme romanttisen komedian! Kuva: Shutterstock
Onneksi valitsimme romanttisen komedian! Kuva: Shutterstock

Jos haluat onnistuneen illan potentiaalisen puolison kanssa, jätät nämä leffat pois deittiohjelmistosta.

Vihdoinkin on se ilta, jolloin kutsut kiinnostavan ihmisen kotiisi. Leffatreffit, siinähän on hyvä syy käpertyä vierekkäin sohvalle, kenties jopa saman torkkupeiton alle... Lupaus romanttisesta illasta saattaa kuitenkin tyssätä tyystin väärään leffavalintaan. Erityisesti näistä (muuten ihan mainioista) elokuvista haluamme sinua varoittaa:

1. David Fincher: Gone Girl

Kieroutuneesta avioliitosta kertova tuore leffa ei sovi kenellekään, joka joskus elämässään aikoo vielä rakastaa tai rakastua. Lue leffan arvostelu täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Dan Mazer: I give it a year

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pika-avioliittoa ruotivassa komediassa on romantiikkaakin, mutta suhteita käsitellään niin raadollisesti, että niiden kestävyyttä alkaa pakostikin epäillä.

3. Danny DeVito: Ruusujen sota (War of the Roses)

Karmeasta avioerosta kertova musta kasarikomedia herättää sinussa tunteita – nimittäin vihan tunteita parisuhteita kohtaan.

4. Lars von Trier: Antichrist

Henkisestä ahdistuksesta kertova ja ronskeilla kohtauksilla mässäilevä elokuva voi olla monelle järkyttävä kokemus jo sellaisenaan, saati sitten, jos samalla pitää skarpata uuden tuttavuuden edessä. (Sama varoitus pätee itse asiassa melkein kaikkiin muihinkin saman ohjaajan elokuviin.)

5. Mikä tahansa Uuno Turhapuro -elokuva

Suomi-komedian klassikoille on toki aikansa ja paikkansa, mutta töitä pakoilevan, ylensyövän ja Esson baariin karkailevan aviomiehen toilailuille naureskelevat leffat kannattaa katsella muualla kuin deiteillä.

Lisää äärimmäisen huonoja treffileffavalintoja antaa Refinery29-sivusto, josta saimme idean tähän listaukseen.

Lue myös:

Näihin asioihin naiset sortuvat treffeillä

Rakkausvalmentaja Mia Halonen: "Sänkyyn ei kannata mennä ekoilla treffeillä"

Sisältö jatkuu mainoksen alla