Vesa-Matti Loiri esittelee taitojaan illan Vain elämää -jaksossa. Kuva: Sakari Majantie
Vesa-Matti Loiri esittelee taitojaan illan Vain elämää -jaksossa. Kuva: Sakari Majantie

Nasse-sedällä on pitkästä aikaa asiaa.

Nasse-setä tekee tänään paluun televisioon. Vesa-Matti Loiri innostuu nimittäin näyttelemään 80-luvun suosikki- ja inhokkihahmoa Elastisen Vain elämää -päivänä.

Nasse-sedän pelossa kasvaneiden pettymykseksi hahmo nähdään kuitenkin ilman klassikkonenää, punoitusta, valkoista lakkia ja pulloa. Silti Loirin esitys on mainio yllätys, ja onneksi Nasse-setä on yhä yhtä sekaisin.

– Te pikku limanuljaskat siellä pöydän ääressä, te kotien pikku limanuljaskat. Jos te käännätte sen hiljempaa tai ette anna sen soida, niin Nasse-setä on erittäin, erittäin vihainen, Nasse-setä julistaa jaksossa.

Artistien ja katsojien lisäksi Nasse-sedällä on asiaa myös Elastisen äidille.

Katso video: Vesa-Matti Loirin Nasse-setä yllättää Elastisen päivänä

Spede Pasanen ja Vesa-Matti Loiri loivat karikatyyrin huonosta lastenohjelmien juontajasta, joka nähtiin Spede Show'ssa ja Vesku Show'ssa 80- ja 90-luvuilla. Kuva: HS-arkisto

Vain elämää, Elastisen päivä pe 17.10. klo 20.00. Jakso on ennakkokatselussa myös Ruutu+:ssa.

Lue myös:

Nasse-setä oli vielä pientä: muistatko nämä lapsuuden pelon aiheet?

Äiti on Elastiselle kaikki kaikessa – mukana myös Vain elämää -jaksossa

Elastinen paljastaa salatun puolensa: piilotteli asiaa 20 vuotta

Miksi Vain elämää -ohjelmassa ei enää juoda alkoholia?

 

Katso videot:

Katso Elastisen ja Paula Vesalan Oo siellä jossain mun -duetto kokonaan

Elastinen esitti ensi kertaa Nauravan kulkurin

Vesa-Matti Loirin tulkinta Armo-kappaleesta pysäytti kaikki - katso koko esitys

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Tilaajille
Kuolema on läsnä ambulanssin ensihoitajan Mika Länsisolan jokaisessa työvuorossa. Kuva: Satu Kemppainen
Kuolema on läsnä ambulanssin ensihoitajan Mika Länsisolan jokaisessa työvuorossa. Kuva: Satu Kemppainen

Yli miljoona suomalaista tekee henkisesti raskasta työtä, jossa on vaara kyynistyä. Ensihoitaja Mika Länsisola kertoo, miten työ on muuttanut häntä.

Kutsumusammatti. Palkitseva ja mielenkiintoinen työ, jolla on merkitystä. Samalla kuitenkin duuni, jossa joutuu päivittäin kasvotusten esimerkiksi kurjuuden, sairauden, päihteiden ja syrjäytymisen kanssa.

Joka neljännellä suomalaisella on henkisesti raskas työ, kertoo Työterveyslaitoksen...