Lama ajoi nuoret käyttämään mielikuvitustaan, ja kehoaan,  lisätulojen toivossa.

Marco, 23, tekee opiskelun ja päivätyön ohella alastonta
siivouskeikkaa.

– Duunia riittää sopivasti, kahtena kolmena iltana viikossa.
Päädyin alalle puolisen vuotta sitten. Ihan läppänä päätin kokeilla, ja kyllähän tämä toimii. Tämä on kivaa asiakaspalvelua,
tykkään seurustella ihmisten kanssa ja olla silmänilona naisille.

Marcon mukaan alastoman siivoojan palveluksia tilaavat kaikenlaiset naiset, ujosta 18-vuotiaasta keski-ikäiseen seksihirmuun. Kodin- ja pihanhoitotöiden lisäksi palveluihin kuuluvat tavallinen sekä eroottinen hieronta. Suosituin tilaus
on Marcon mukaan syntymäpäivälahja ystävättärelle ja tyttöjen iltoihin.

– Siivoan ensin alasti ja hieron sitten jokaista yksitellen.

Marco aikoo tehdä keikkoja niin kauankuin työ tuntuu kivalta. Opiskelut ja päätyöt menevät vielä edelle.

– Eivät minun taksani ole niin kovat, että niillä eläisi.

Yläosattomissa tarjoilemaan

– Topless-tarjoilijoille on nyt kysyntää, paljon enemmän kuin edellisinä vuosina, kertoo ohjelmapalveluyrittäjä Jenni
Siltanen
.

Siltasen firma Zeni’s välittää ravintoloille bilepaketteja ja työvoimaa: tarjoilijoita, PR-tyttöjä ja tanssijoita. 90-luvulta
tuttuja topless-baareja ei Siltasen mukaan vielä Etelä-Suomessa ole. Mutta monet ravintolat ovat alkaneet tilata
säännöllisesti yläosattomia tarjoilijoita. Siltanenkin etsii töihin uusia kasvoja.

– Tarjoiluun on vaikeaa saada tekijöitä, esimerkiksi tanssijat eivät välttämättä tee sitä mielellään. Yleensä ne, jotka viihtyvät topless-tarjoilijoina, ovat sosiaalisia ja iloisia tyyppejä. Jotkut tytöistämme ovat olleet alalla jo 90-luvulla.

Siltasen mukaan tytöt osaavat pitää puolensa, ja asiakkaat pysyvät yleensä hyvin aisoissa. Säännöt ovat selvät: jos koskee, joutuu ulos ravintolasta. Siltanen on itsekin tarjoillut yläosattomissa joskus, kun työntekijöistä on ollut pulaa. Hän ei erityisesti pidä hommasta.

– Tykkään enemmän tanssia ja juontaa.

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Voit saada päivästä paljon irti. Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. On aika tutustua paremmin äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


SKORPIONI
Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on ollut tukenasi menneisyydessä. Ystävällisyytesi pelastaa hänen päivänsä. Ihmissuhteissa on kääntymässä uusi lehti.


JOUSIMIES
Rakkauselämäsi vie nyt valtaosan huomiostasi. Täytä päiväsi asioilla ja ihmisillä, jotka saavat sinut loistamaan. Hyvinvointisi on etusijalla.


KAURIS
Nyt ei ole aika lainata kaverille rahaa. Pidä omaisuudestasi huolta. Voit tarjota neuvoja ja kokemuksen ääntä hänen avukseen.


VESIMIES
Älä vain odottele, että muutokset tapahtuisivat itsestään. Ole valmis panostamaan asiaasi. Päivä tuo elämääsi romantiikkaa.


KALAT
Hoida sovitut asiat nopeasti. Päivällä on varallesi vielä yllätyksiä. Vanhentunut ja hankala puheenaihe nousee uudestaan pintaan.


OINAS
Sinulla on vaikeuksia pysyä paikoillasi. Liikunnallinen haaste tekee sinulle hyvää. Kanavoi energiasi hyödylliseen tai hauskaan tekemiseen.


HÄRKÄ
Yritä olla joustava ja hyväntuulinen. Pääset paljon helpommalla, jos onnistut tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Diplomatia on tänään paras aseesi.


KAKSONEN
Nyt ei ole hyvä hetki ihmissuhdesotkujen selvittämiselle. Anna pölyn laskeutua ensin. Keskitä kaikki energiasi välillä itseesi.


RAPU
On aika höristää korvia ja kiinnostua uusista asioista. Lähde liikkeelle, sillä aktiivisuus on avainsana. Seikkailu odottaa sinua.


LEIJONA
Älä kiirehdi väärällä hetkellä. Kärsivällisyys avaa eteesi enemmän mahdollisuuksia kuin osaat kuvitellakaan. Vielä ei ole aika toimia.


NEITSYT
Ole mukana koko sydämelläsi. Nyt ei ole aika tehdä mitään hutiloiden. Satsaa kaikkesi peliin ja katso, mihin se vie sinut.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!