Anna Puu esitti Ylen Nenäpäivän show’ssa Juha Tapion kanssa tehdyn dueton Planeetat, enkelit ja kuu. Kuva: Ari Suomalainen
Anna Puu esitti Ylen Nenäpäivän show’ssa Juha Tapion kanssa tehdyn dueton Planeetat, enkelit ja kuu. Kuva: Ari Suomalainen

Laulaja Anna Puun neljäs albumi ilmestyy ensi vuonna. Sitä ennen hän ehtii vetistelemään Ylen uuteen SuomiLOVE-sarjaan.

Laulaja Anna Puu, 32, esitti viikonloppuna Ylen Nenäpäivän show’ssa Juha Tapion kanssa duettokappaleen Planeetat, enkelit ja kuu. Kappale löytyy Juhan tuoreimmalta lokakuussa ilmestyneeltä albumilta. Annan uusi albumi ilmestyy ensi vuonna.

– Olen kirjoitellut koko ajan kappaleita, mutta nyt olimme ensimmäisellä biisileirillä. Se oli ihanaa. Menimme mökille, jossa olimme neljän seinän sisällä ja loimme musiikkia. Se oli kokemus, jonka jälkeen piti pohtia, voiko tällaista edes olla olemassa. Siinä oli jotain taianomaista. Olimme 24 tuntia mökillä, ja sinä aikana teimme viisi kappaletta. Kuuntelen kappaleita vieläkin ja mehustelen sitä, kuinka hyviä ne ovat, hän intoilee.

Sarja sai Annan vetistelemään

Anna on keskittynyt kirjoittamaan kappaleita, eikä ole keikkaillut juurikaan. Pian alkavassa Ylen SuomiLOVE-sarjassa hän kävi kuitenkin esittämässä Pimeys peittää maan -kappaleensa. Uudessa musiikkisarjassa sata suomalaista kertoo rakkaustarinan, joista jokaiseen liittyy ohjelmassa kuultava laulu. Anna esittää kappaleensa yllätyksenä Tommille hänen vaimonsa Jennin pyynnöstä. Jenniltä löydettiin vuonna 2007 kuulovamma, ja hänen kuulonsa huononee koko ajan. Annan kappale oli Jennin kiitos hänen aviomiehelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna Puun esitys SuomiLOVE-ohjelmassa on kiertänyt sosiaalisessa mediassa ja liikuttanut monia. Eikä Annakaan selvinnyt esityksestä vetistelemättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Arvaa, millaista siellä oli paikan päällä? En pystynyt esiintymään vetistelemättä. Meikki korjattiin kertaalleen kuvauksissa, hän muistelee.

SuomiLOVE-ohjelman ensimmäinen jakso nähdään lauantaina 15. marraskuuta kello 19.10 TV2:lla. Etukäteen ohjelman kappaleista on esitetty muun muassa Anna Puun Pimeys peittää maan ja Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille. Voit katsoa esitykset Yle Areenassa. Jarkko Martikaisen kappaleen näet täällä ja Anna Puun täällä.

Lue myös:

Laulaja Anna Puu erohuhujen keskellä: "Kukaan ei voi tehdä toista onnelliseksi"

Anna Puu: Inhoan juoruilua ja nimetöntä nettikirjoittelua

Sisältö jatkuu mainoksen alla