Born in the Wild -sarjasta odotetaan katsojamenestystä. Kuva: Shutterstock
Born in the Wild -sarjasta odotetaan katsojamenestystä. Kuva: Shutterstock

Yhdysvaltalaisen äitiyssarjan pelätään villitsevän luonnossa synnyttämiseen.

Kesäinen niitty ja leudossa tuulenvireessä heiluvat villikukat. Mikäs tässä maisemassa olisi maata viltillä ja pureskella oljenkortta. No, lisätäänpä kuvaan yksi viltillä kontillaan synnyttävä äiti ja paljasta pyllyä härnäävät hyttyset! Jotakuinkin tällainen yhdysvaltalaisen Lifetime-kanavan uusi Born in the Wild -sarja olisi Suomessa.

Äitiyssarjassa seurataan luonnossa ilman apua synnyttäviä nuoria äitejä ja heidän puolisoitaan. Tälle sarjalle AVAn Erilaiset äidit ja Livin Toisenlaiset äidit jäävät varmasti kakkoseksi.

Sarjan inspiraationa on ilmeisesti toiminut helmikuussa YouTubeen videonsa ladannut "luontosynnyttäjä" BirthinNature, jonka joenuomasynnytystä on katsottu jo yli 20 miljoonaa kertaa.

Daily Mailin mukaan ohjelmalle odotetaan kovia katsojalukuja, sillä se näyttää steriiliin sairaalasynnytykseen tottuneille yhdysvaltalaisille jotain aivan muuta.

Born in the Wildiin ei oteta mukaan ensisynnyttäjiä.

– Käytämme äärimmäisiä varotoimia, jotta äidit ja vauvat olisivat turvassa. Läsnäolomme synnytyksissä tekee niistä turvallisempia kuin jos vanhemmat olisivat omillaan, Lifetime-pomo Eli Lehrer kertoo Entertainment Weekly -lehdelle.

Daily Mail kirjoittaa monien pelkäävän, että sarja saa aikaan vaarallisen synnytystrendin.

Born in the Wildin lisäksi Lifetimella on nähty muun muassa Suomessakin esitetyt Tanssin superäidit ja Kasarmin naiset.

Lue myös:

Neitseellinen syntymä sittenkin mahdollista? 45 tapausta Yhdysvalloissa