Born in the Wild -sarjasta odotetaan katsojamenestystä. Kuva: Shutterstock
Born in the Wild -sarjasta odotetaan katsojamenestystä. Kuva: Shutterstock

Yhdysvaltalaisen äitiyssarjan pelätään villitsevän luonnossa synnyttämiseen.

Kesäinen niitty ja leudossa tuulenvireessä heiluvat villikukat. Mikäs tässä maisemassa olisi maata viltillä ja pureskella oljenkortta. No, lisätäänpä kuvaan yksi viltillä kontillaan synnyttävä äiti ja paljasta pyllyä härnäävät hyttyset! Jotakuinkin tällainen yhdysvaltalaisen Lifetime-kanavan uusi Born in the Wild -sarja olisi Suomessa.

Äitiyssarjassa seurataan luonnossa ilman apua synnyttäviä nuoria äitejä ja heidän puolisoitaan. Tälle sarjalle AVAn Erilaiset äidit ja Livin Toisenlaiset äidit jäävät varmasti kakkoseksi.

Sarjan inspiraationa on ilmeisesti toiminut helmikuussa YouTubeen videonsa ladannut "luontosynnyttäjä" BirthinNature, jonka joenuomasynnytystä on katsottu jo yli 20 miljoonaa kertaa.

Daily Mailin mukaan ohjelmalle odotetaan kovia katsojalukuja, sillä se näyttää steriiliin sairaalasynnytykseen tottuneille yhdysvaltalaisille jotain aivan muuta.

Born in the Wildiin ei oteta mukaan ensisynnyttäjiä.

– Käytämme äärimmäisiä varotoimia, jotta äidit ja vauvat olisivat turvassa. Läsnäolomme synnytyksissä tekee niistä turvallisempia kuin jos vanhemmat olisivat omillaan, Lifetime-pomo Eli Lehrer kertoo Entertainment Weekly -lehdelle.

Daily Mail kirjoittaa monien pelkäävän, että sarja saa aikaan vaarallisen synnytystrendin.

Born in the Wildin lisäksi Lifetimella on nähty muun muassa Suomessakin esitetyt Tanssin superäidit ja Kasarmin naiset.

Lue myös:

Neitseellinen syntymä sittenkin mahdollista? 45 tapausta Yhdysvalloissa

Perinteet freesaantuvat ihanasti joka vuosi.

 1. Nyt kaikki ”alastomat neidot” niityllä, huomio, haiseeko näissä taikajutuissa teidänkin mielestä hiukan patriarkka.
 2. Tonni vetoa, että taioissa pitää olla alasti siksi, että joku vanha rasvainen kyylä on voinut juhannusyönä väijyä alastomia naisia.
 3. Ei se lähteellä pyllistelykään tästä näkökulmasta miltään muulta vaikuta.
 4. Sitä paitsi miksi kaikki taiat keskittyvät siihen, että ”neidot” haluavat nähdä tulevan ”sulhonsa”, ihan kuin joku kämäinen jätkä olisi ainoa asia, mikä meitä kiinnostaa.
 5. Ja se loputon kukkien kerääminen. Miehet, rehut ja lapselliset taiat, nehän meillä on aina mielessä.
 6. Tiedoksi myös, kaikki väinämöiset, jos näen sun lätyn unessa häiriköimässä, siitä ei hyvää seuraa.
 7. Vaatteet päälle ja asiahommiin. Ja tällä ei tarkoiteta tiskausta.

Viikonloppuna telkkarista ei ole pakko tuijottaa vain jalkapalloa.

 1. Friends with Benefits – Vain seksiä (2011) Kaverukset Mila Kunis ja Justin Timberlake pohdiskelevat, voiko kavereiden kesken ryhtyä petipuuhiin ilman rakkautta. Varsin samaistuttava tilanne, joten elokuva sopii tällaisen erityisen kaverin kanssa katseltavaksi. Ja onhan leffassa myös seksiä.
 2. Titanic (1992) Ikoninen romanttinen draama ei juuri saatesanoja kaipaa. Hyvä puoli leffassa on se, että useamman katselukerran jälkeen tarinan osaa jo ulkoa. Filmin pyöriessä voi siis keskittyä kaikkeen muuhun.
   
 3. Love and Other Drugs (2010) Samaa kategoriaa Kuniksen ja Timberlaken leffan kanssa, mutta Anne Hathaway ja Jake Gyllenhaal tarjoilevat sen syvällisemmällä tarinalla. 
 4. Pretty Woman (1990) Kaveriseksileffojen äiti. Julia Robertsin ja Richard Geren kemia luo kontaktitilanteita myös kotisohvalla. Lähellä tosin oli, että elokuvan loppu ei olisi ollutkaan niin onnellinen.
 5. Dirty Dancing (1987) Suomenkielinen nimi Kuuma tanssi kertoo kaiken. Saattaa aiheuttaa kuumaa tanssia myös televisiota katsovien välille – esimerkiksi vaakamambaa.
 6. P.S. Rakastan sinua (2007) Tarina saattaa aiheuttaa kyyneliä, mutta onneksi vieruskaverilta on tarjolla lohtua. Paras katsottavaksi jonkun kainalosta.
 7. The Notebook (2004) Tällä kertaa tarjolla ei ole surun kyyneliä. Elokuvan jälkeen pääosia näytelleet Rachel McAdams ja Ryan Gosling aloittivat oman rakkaustarinansa. Tähänkin voisi samaistua.