Ihmeaine Sugrulla voi korjata ja tuunata lähes mitä vaan.

Mies repii innoissaan auki postipaketin, jonka sisältä löytyy muovailuvahan näköinen möykky. Tuotteen nimi on Sugru ja sen on keksinyt irlantilaisnainen Jane Ni Dhulchaointigh. Silikonista valmistettu massa kiinnittyy melkein mihin tahansa materiaaliin ja kestää lämpötilanvaihtelua aina –60 asteesta +180 asteeseen.

Pakkohan sitä on testata! Muovailemme vaaleanpunaiselle muovimukille kahvan ja -annamme kömpelön taideteoksen kuivua 24 tuntia. Koeajamme mukia pesemällä sen astianpesu¬koneessa, roikottamalla vedellä täytettyä kuppia pelkästä kahvasta ja repimällä kahvaa täysin voimin irti. Ei lähde!

Saman ovat huomanneet muutkin Sugrun käyttäjät. Tuotteen nettisivuilla on kuvia esineistä, joita he ovat paikkailleet ihmeaineella. Eri värisillä sugruilla on korjattu kenkiä, vaatteita, johtoja, auton antenneja ja jopa moottoripyöriä. Todellinen 2000-luvun jeesusteippi siis.

Sugru-paketit:esim: 8 x 5 grammaa, 12,65 € tai 3 x 20 g, 13,80 €. www.sugru.com

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?