Kuva Shutterstock
Kuva Shutterstock

Uusinta alusvaaterintamalla: rintaliivit, jotka twiittaavat joka kerta, kun niiden hakaset avataan.

Jos motivoiva urheiluyhteisö HeiaHeia sopii ihmisille, jotka haluavat päteä sporttiaktiivisuudellaan, on seksisuorituksillaan kerskailevan pakko hankkia twiittaavat rintaliivit.

Näin ne toimivat: Rintaliivien hakasiin upotettu lähetin ilmoittaa puhelimen avulla palvelimelle, milloin ne avataan, ja palvelin taas generoi Twitter-viestin.

Nestlé Fitnessin sponsoroimat rintaliivit ovat osa kreikkalaista pinkkiä lokakuuta. Kampanjalla yritetään lisätä tietoa rintasyövästä ja kerätä rahaa tutkimukselle. Rintaliivit ovat puolestaan sopiva tapa muistuttaa ihmisiä tutkimaan rintojaan.

Kreikkalainen televisiotähti Maria Bacodimou toimii twiittaavien rintaliivien esikäyttäjänä. Valitettavasti rintaliivit puhuvat vain kreikkaa, joten niiden viestejä ei pääse katselemaan Marian Twitter-profiilissa.

Myös Me Naiset on mukana Roosa nauha -kampanjoinnissa. Annamme jokaisesta lokakuun 2013 aikana saadusta uudesta Facebook-tykkääjästä 10 senttiä Roosa kampanjan -keräykseen. Tykkää meistä täällä!

Lue myös:

Näihin rintaliiveihin mahtuu pullollinen viiniä

Aiheuttavatko kaarituelliset rintaliivit syöpää?

Näin valitset oikeankokoiset urheilurintaliivit

Vältä yleisimmät virheet liiviostoksilla

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kuuntele itseäsi. On tärkeää, että olet rehellinen peilikuvallesi tunne-elämääsi koskevissa kysymyksissä. Älä sulkeudu kuoreesi.

                

KAURIS

Anna muiden puuhata omiaan. Pidä huolta läheisistäsi ja kotiin liittyvistä asioista. Sinun on keskityttävä yhteen asiaan kerrallaan.

 

VESIMIES

Pysyttele totuudessa. Onnistut välttämään tunnerikkaan konfliktin, jos et vääristele tapahtumia. Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle.

 

KALAT

Tunteesi karkaavat herkästi käsistä, jos et ole tarkkana. Valitse sanasi tarkkaan. Oikea ajoitus voi säästää sinut monilta harmeilta.

 

OINAS

Pidä henkilökohtaiset asiat yleisöltä piilossa. Huhut lähtevät tänään leviämään pienestä sytykkeestä. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

HÄRKÄ

Älä usko kaikkea, mitä sinulle kerrotaan. Terve ennakkoluuloisuus pelastaa sinut hankaluuksilta. Luota vaistoosi tiukan paikan tullen.

 

KAKSONEN

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. On hyvä hetki miettiä sitoutumista. Ihmissuhteissa puhaltavat uudet tuulet.

 

RAPU

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. Voit oppia päivän tapahtumista paljon. Panoksesi saa aikaan merkittäviä muutoksia.

 

LEIJONA

Suunnittele tulevia reissuja. On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistella menneitä. Taaksepäin palaaminen tekee hyvää.

 

NEITSYT

Satsaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Voit saada aikaan positiivisia muutoksia ympäristössäsi. Pelastat perheenjäsenen tai sukulaisen päivän.

 

VAAKA

On aika puhua suoraan. Jaa tuntemuksesi läheisesi kanssa. Perhe ja ystävät menevät tänään kaiken muun edelle.

 

SKORPIONI

Pieni muutos saa aikaan jotain merkittävää. Päivän tapahtumat auttavat sinua hahmottamaan asioiden tärkeysjärjestyksen. Raha-asioissa on luvassa yllätyksiä.

 

 

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?