Bachelor Suomen poikamiehestä Juhasta kisaavat vielä Nina, Jenni, Jenny ja Satu. Kuvat: Nelonen
Bachelor Suomen poikamiehestä Juhasta kisaavat vielä Nina, Jenni, Jenny ja Satu. Kuvat: Nelonen

Bachelor-Juha lähetti yhden naisista yllättäen kotiin ilman ruususeremoniaa ja koki herkkiä hetkiä useamman naisen kanssa. Kenet Juha valitsee? Äänestä suosikkiasi!

Bachelor Suomi -kisassa on enää jäljellä neljä naista, joihin kaikkiin Juha on kertonut ihastuneensa. Tuoreimmassa jaksossa nähtiin yllätys, kun poikamies päätti lähettää silmin nähden ihastuneen Sannan kotiin kesken treffien ilman ruususeremoniaa.

– En haluaisi leikkiä kenenkään tunteilla enkä etenkään sun tunteilla kaiken sen jälkeen, mitä sä olet joutunut kokemaan, Juha sanoi Sannalle kahdenkeskisillä treffeillä.

– Tunteeni muita naisia kohtaan ovat kasvaneet tosi suuriksi, ja se on tapahtunut ehkä aika yllättäenkin. En voi päästää sinua lähemmäs. Se ei olisi oikein muita naisia eikä sua kohtaan.

Sanna purskahti itkuun ja poistui paikalta sanomatta mitään.

Muut naiset olivat yllättyneitä ja surullisia, kun kuulivat Sannan lähteneen.

Kemiaa riittää

Juha ehti jaksossa kokea jälleen herkkiä hetkiä useamman naisen kanssa. Hänellä ja Sadulla synkkasi erityisen hyvin teatteriteemaisilla ryhmätreffeillä.

– Olin aika äimän käkenä, kun näin Sadun. Tuli heti sellainen iloinen jälleennäkemisen tunnelma siihen näytelmään, Juha kertoi.

– Aina kun Sadun kanssa pääsee viettämään kahdenkeskistä aikaa, niin kipinät lentelee ja siinä on vaikea pysyä irti toisesta.

Juha on todennut jo aiemmin, että hänen ja Sadun välillä on ehkä eniten eroottista vetovoimaa.
Juha on todennut jo aiemmin, että hänen ja Sadun välillä on ehkä eniten eroottista vetovoimaa.

Juha ja Jenni pääsivät kahdenkeskisillä treffeillä kokeilemaan riippuliitoa. Treffit alkoivat pussailulla ja jatkuivat lämpimissä tunnelmissa.

– Ehdottomasti olen kyllä ihastunut ihan kunnolla, ja olisi kyllä tosi kova paikka, jos ei olisikaan se viimeinen, Jenni kuvaili tunnelmiaan.

”Hänessä on just niitä puolia, joita ehkä muissa ei ole.”

Juha huomasi treffeillä, ettei ole helppoa retkahtaa useampaan naiseen.

– Hänessä on just niitä puolia, joita ehkä muissa ei ole. Tämä on ihan raastavan vaikeaa jo nyt, hän summasi.

Keskustelu vakavoituu

Sannan lähdön jälkeen Juha kutsui kaikki naiset viettämään pientä ”irtiottoa”. Naisista yhteinen hetki tuntui kuitenkin yhtä painostavalta kuin ruususeremonia.

Juha jutteli kaksin Jennyn kanssa ja kertoi, että hänellä on tunteita myös muita jäljellä olevia naisia kohtaan. Bachelor kertoo tehneensä niin, koska ei halua johtaa Jennyä harhaan.

Lapsirakas Jenny teki Juhaan vaikutuksen kysymällä, haluaako tämä lisää lapsia. Juha vastasi haluavansa ensin parisuhteen ja jos se hyvä, ehkä lapsiakin.

Bachelor Suomi, Nelonen tiistaisin klo 21

Kysely

Kenet uskot Juhan valitsevan?

Jennyn.
Jennyn.
47.9%
Sadun.
Sadun.
24.1%
Jennin.
Jennin.
17.4%
Ninan.
Ninan.
10.4%
Ääniä yhteensä: 269

Seitsemän sinkkumiestä ja -naista muuttaa kahdeksaksi viikoksi saman katon alle. Tavoitteena on tietysti löytää Se Oikea. Vaikka väkisin.

IS TV-LEHTI:  Spouse House on talo, jonne kutsutaan seitsemän naista ja seitsemän miestä avioitumaan. Kihlat ja häät ovat tavoite, joka houkuttelee naimahaluisia paikalle tositarkoituksella.

Tämä realitysarja on hivenen inhimillisempi kuin Ensitreffit alttarilla, sillä tutustumiseen on aikaa 8 viikkoa.

Siihen inhimillisyys loppuukin. Kosiminen on nimittäin pakollista tai joku saa talosta potkut.

Mitä pidempään talossa majailee ja altistuu kolmio- ja neliödraamoille, sitä vaikeampaa on haluta kenenkään kanssa naimisiin.

Toisaalta aidot tunteet palkitaan! Jos kaikesta huolimatta lempi leiskuu, on televisioshow läpikotainen testi rakkaudelle.

Tosi-tv:n tapaan ohjelmaa on tekemässä joukko ”asiantuntijoita”. On psykologia ja tunneterapeuttia, ja itse sinkut on poimittu mukaan huolellisella käsityöllä ja tieteellisiin todennäköisyyslaskelmiin pohjautuvilla match-menetelmillä.

”Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!”

Suhteiden pysyvyyttä helpotetaan myös sillä, että Los Angelesissa kuvatun sarjan kaikki sinkut ovat kotoisin samalta seudulta – tällä kaudella Chigacosta.

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ja jo ihastutaankin. Sinkut ovat keskimäärin 30-vuotiaita, hyvissä ammateissa ja tarpeeksi hyvän näköisiä, jotta kukin saisi tasaisesti huomiota. Mukana on totta kai myös ärsyttäviä henkilöitä.

Ei paljasteta, kuinka kävi palomies Jimmy Breretonille, yhdelle lemmentalon asukkaista, mutta jälkeenpäin hän on kuvaillut talon tunnelmaa hyvin stressaavaksi.

– Kamerat olivat vieressä koko ajan, samoin mikrofonit. Emme saaneet käyttää puhelinta tai internetiä. Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!

Salamarakkauden talo, Frii pe klo 20.00

Uutuussarjassa Lea, 74, ja Pentti, 91, haluavat oppia tietokoneen käyttöä. Apuun saapuu muotiblogaajana tunnettu naaG.

IS TV-LEHTI: 91-vuotias Pentti on yksi tulevan kevään tv-tähdistä uutuusohjelmassa Seniorit somessa.

Pentti haluaa oppia käyttämään paremmin internetiä – erityisesti hän haluaisi oppia lähettämään valokuvia sekä soittamaan videopuheluita omalle rakkaalleen Lealle, 74.

– Pentille pitäisi saada Skype. Se on asennettu sinne koneelle, mutta se ei ole jotenkin toiminnassa, Lea selvittää uutuusohjelmassa.

”Me jäämme ihan nuijiksi, kun tulee pienikin este.”

Pentti ja Lea saavat apua nettiajan konkarilta, videobloggaaja eli tubettaja Janne Naakalta. Hän on yksi niistä nuorison fanittamista tubetähdistä, jotka opettavat kevään aikana senioreita netin käytössä.

– Tämä on tosi pinnalla oleva aihe, kun monesti seniorit jäävät asioiden ulkopuolelle, sillä monet asiat tapahtuvat nykyään netissä, Janne sanoo.

– Hienoa ohjelmassa on myös se, että saan viettää aikaa senioreiden kanssa. Vaikka opetan heitä, uskon, että opin heiltä jopa itse enemmän.

Pentti ja Lea osoittautuvat niin mainioiksi senioreiksi, että Janne haluaisi tehdä heistä jopa tubettajia. Kumpikin osoittautuu hyvin humoristiseksi persoonaksi.

– Voin itsekin ottaa oppia 91-vuotiaan Pentin elämänasenteesta: hän on niin myönteinen kaikessa, ja netin opettelussakin hän on ollut tosi kärsivällinen, Janne kehuu.

Netin opettelussa lähdetään liikkeelle ihan perusasioista, sillä Pentillä ja Lealla on monta pulmaa.

– Me jäämme ihan nuijiksi, kun tulee pienikin este. Emme pysty sitä ratkaisemaan. Kun yritän googlata jotain, niin olen ihan torvi niissä asioissa, kiteyttää Lea ongelmat.

”Penallahan tuo Facebookin käyttö on hyvin vilkasta. Siellä tulee sydämiä, ja naiset laittaa Penalle, että ihana Pena.”

Facebook nousee myös pariskunnan keskustelunaiheeksi.

– Penallahan tuo Facebookin käyttö on hyvin vilkasta. Siellä tulee sydämiä, ja naiset laittaa Penalle, että ihana Pena, Lea kertoo.

– Mutta olen sanonut niille, että ei saa laittaa, kun olen yhden naisen mies, Pena jatkaa.

61 vuotta aviossa ollut Pentti oli pitkään yksin vaimonsa kuoltua, mutta lähti lopulta lastensa painostuksesta ulos seuraelämään ja löysi Lean.

He ovat pitäneet yhtä kuusi vuotta ja vierailevat toistensa luona päivittäin. Nyt he haluaisivat oppia soittamaan toisilleen videopuheluita.

Yhdessä he myös miettivät, millaisilla filttereillä Pentti saisi rypyt häviämään.

Janne tuo pariskunnalle tabletit, joilla Pentti ja Lea opettelevat FaceTime -puheluita ja muiden applikaatioiden käyttöä, kunhan oppivat ensin tabletin pyyhkäisytekniikan ja saavat laitteen auki. Yhdessä he myös miettivät, millaisilla filttereillä Pentti saisi rypyt häviämään.

Erityisen iloisiksi Lea ja Pentti tulevat, kun he tekevät yhteisen YouTube-videon Jannen kanssa.

– Näitä haluamme tehdä lisää!

Seniorit somessa, TV1 to klo 20.00

1. Hanki toimivat laitteet.

Jos kotona on useampi laite, laitteiden on hyvä olla samanmerkkiset, jotta ne saa synkronoitua helposti keskenään.

2. Muista kärsivällisyys.

Vaikka joku asia menisi väärin, älä mene paniikkiin äläkä painele kaikkia nappuloita. Se pahentaa tilannetta.

3. Pyydä rohkeasti apua.

Uuden laitteen tai toiminnon opettelu on kaikille aluksi vaikeaa. Monille voi olla iso kynnys opetella uusi asia, mutta pyydä rohkeasti apua.