Olli Väätäinen, Wilma Schlizewski, Ninja Sarasalo, Yoshiki Tamura, Olli Tola, Lena Meriläinen, Heidi Laitila ja Toni Nieminen etsivät apua parisuhdeongelmiinsa Elämä pelissä -ohjelmassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu
Olli Väätäinen, Wilma Schlizewski, Ninja Sarasalo, Yoshiki Tamura, Olli Tola, Lena Meriläinen, Heidi Laitila ja Toni Nieminen etsivät apua parisuhdeongelmiinsa Elämä pelissä -ohjelmassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Olli Väätäinen päättää lähteä parisuhdeleiriltä kotiin jo toisena päivänä.

Elämä pelissä -ohjelman kolmannessa jaksossa neljä paria ovat toista päivää parisuhdesuhdeleirillä Viron Saarenmaalla. Näyttelijä Lena Meriläisen puoliso Olli Tola hämmästelee aamulla kameroille yöllä tapahtunutta välikohtausta.

– Oltiin saunassa ja paljussa, ja sitten siinä tapahtui yhden parin kriisi. Ei kannattais humalassa selvitellä ihmissuhde- eikä mitään repiviä asioita, Olli Tola miettii jaksossa ja viittaa Wilma Schlizewskiin ja tämän puolisoon Olli Väätäiseen.

– Hanttaa tietenkin käy sääliksi. Hänellä on varmaan aika ikävät fiilikset, Olli Tola harmittelee.

Wilma ja Olli menivät naimisiin vuonna 2012 vuoden seurustelun jälkeen. Kuva: Yle Kuvapalvelu
Wilma ja Olli menivät naimisiin vuonna 2012 vuoden seurustelun jälkeen. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Jaksossa selviää, että Wilman mies Olli on lähtenyt Saarenmaalta ajamaan Kuresaareen, jossa on lähin lentokenttä. Hän haluaa pois leiriltä niin nopeasti kuin mahdollista.

– Hän pakkasi aamulla kamansa ja lähti. Hän sanoi, ettei halua tätä enää, Wilma kertoo.

Wilma arvelee parisuhdevalmentaja Tony Dunderfeltille, että Ollille oli liikaa ajatus siitä, että Tony asetti aikarajan parin ongelmien setvimiselle. Edellisessä jaksossa pari on puinut Ollin uskottomuutta.

Itkuinen Olli itse selittää kameroille, että hänen ja Wilman olisi pitänyt setviä ongelmiaan etukäteen.

– Kaikki, mikä siinä suhteessa on vialla, ei ratkea nopeasti – eikä ole kuvausten arvoista. Jatkossa asiat pitäis yrittää selvittää etukäteen, ja yrittää selviytyä tästä maailmasta, vaikkei tää aina niin kivaa ole, Olli miettii lentokentällä.

Wilma on puolisonsa lähdöstä harmissaan ja vetäytyy omiin oloihinsa. Lopulta hän kertoo, että aikoo myös itse lähteä leiriltä.

– Tämä on parisuhdeleiri, niin vähän tuntuu omituiselta pyöriä täällä itekseen.

Elämä pelissä -ohjelma on kuvattu viime kesänä. Viikko sitten Wilma kertoi, että leirin jälkeen pari sai selvitettyä välinsä. Lue lisää täältä: "Parisuhteemme on elinkelpoinen lehmä, jota ei kannata tappaa"

Elämä pelissä kolmas jakso TV1:lla tiistaina 9.2. klo 20.00.

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00