Ensitreffit alttarilla -pareista kiinnostavin pariskunta on tällä hetkellä Johanna ja Markus.

Ensitreffit alttarilla -Marin ja -Petrin suhde vaikuttaa täysin toivottomalta, vaikka pientä toivonkipinää onkin. Esan ja Aliisan suhde taas näyttää lupaavalta. Mutta Johannasta ja Markuksesta ei oikein ota selvää – siksi he ovat tällä hetkellä ohjelman kiinnostavin pari. Tavallaan Johannalla ja Markuksella näyttää menevän ihan kivasti, mutta ovatko he kuitenkaan sopivia toisilleen?

”Itsellä on tosi voimakas halu, että me saadaan tämä juttu toimimaan.”

Johanna ja Markus ovat kamppailleet eniten siinä, että ymmärtäisivät toistensa erilaisia tapoja kommunikoida. Johanna on varsin suorapuheinen, kun Markus taas funtsailee ennen kuin avaa suunsa. Silti ohjelmassa on käynyt selväksi, että molemmat ovat sitoutuneita toisiinsa ja haluavat oppia ymmärtämään toista. Tiistain jaksossa pari kertoo, millaisia ajatuksia heillä on toisistaan ja suhteestaan.

– Pelkään, että mitä, jos meistä ei tulekaan mitään – kun itsellä on tosi voimakas halu, että me saadaan tämä juttu toimimaan. Vaikka kyllähän mä myönnän, että unohdan koko ajan, miten pieni hetki me ollaan vasta tunnettu, Johanna miettii jaksossa.

”Ei tämä ainakaan tähän muutamaan kuukauteen pääty.”

Johanna ja Markus ovat tähän mennessä viettäneet aikaa pääosin vain Johannan kotipaikkakunnalla Turussa. Tiistain jaksossa he lähtevät Markuksen kotipaikkakunnalle Porvooseen. Siellä he vierailevat Markuksen vanhempien luona. Kuva: Ava
Johanna ja Markus ovat tähän mennessä viettäneet aikaa pääosin vain Johannan kotipaikkakunnalla Turussa. Tiistain jaksossa he lähtevät Markuksen kotipaikkakunnalle Porvooseen. Siellä he vierailevat Markuksen vanhempien luona. Kuva: Ava

Markuskin myöntää, että parilla on tullut monia hetkiä, kun toinen on alkanut ärsyttää. Hän pitää sitä kuitenkin luonnollisena.

– Se ajatus  mikä mulla on... niin, ei tämä ainakaan tähän muutamaan kuukauteen pääty. Itse näkisin tämän vähän pidemmällä aikajänteellä tämän homman.

Mitä sinä olet mieltä? Vaikuttaako Johanna ja Markus sopivalta parilta? Äänestä jutun lopussa!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin Avalla kello 21.00.

Kysely

Vaikuttaako Johanna ja Markus mielestäsi sopivalta parilta?

qmg

Yhden Ensitreffit alttarilla -parin suhde on mysteeri: ”Pelkään sitä, jos meistä ei tulekaan mitään”

kuulkaas nyt nuoret te sielä jossain niin sen pitää ollakkin että ei saa kaikkea tuoda julki heti ja toisekseen olette päässeet yli jo sen ensimmäisen riitanne josko tuo oli välttämätön ja se on minusta aika hyvä piirre nimittäin siinä paria katsotaankin että välittääkö hän sinusta? Ja niimpä että pohditte kimpassa näitä teidän tunteita niin sehän on OIKEIN HYVÄ MERKKI minä sanon että jatkoon vaan kun selvitätte välit aina kun pohditte näitä tai noita asioita kullanmuruja ,kyllä on sopivin pari...
Lue kommentti

Antti Holma ja maastamuuttajat -ohjelmassa selviää, miten suomalaisuus näkyy surffirannalla ja maailman kuivimmalla suola-aavikolla.

IS TV-LEHTI:  Tänään alkavassa näyttelijä Antti Holman luotsaamassa Antti Holma ja maastamuuttajat -ohjelmassa seurataan, millaista on suomalaisten elämä ulkomailla. 

Antti Holma on juuri sopiva juontaja sarjalle, sillä hän muutti viime vuonna pysyvästi Lontooseen. Holma viihtyy uudessa asuinpaikassaan sen verran hyvin, että käy Suomessa vain tekemässä töitä.

Holman viime kesä kului Cheek-elokuvaa tehden. Keväällä kuvattu uutuusohjelma vei sen sijaan näyttelijää ympäri maailman.

– Reissaaminen oli raskasta ja ahdistavaakin, mutta ihmiset olivat ihan huikeita, Antti Holma muistelee ohjelman tekemistä.

Holman mukaan aluksi oli tarkoitus tehdä neljä tunnin mittaista jaksoa. Kanavanvaihdoksen myötä sarjan jaksojen määrä kuitenkin kasvoi.

Sarjaan haluttiin eri-ikäisiä ja eri tavoin ulkomaille päätyneitä suomalaisia. 

– Esimerkiksi Australiassa tapasimme Tomi Björckin, joka on tuoreempi maastamuuttaja.

Pohjois-Amerikan suomalaisimmassa kaupungissa Hancockissa Michiganissa paikalliset taas pitivät itseään amerikansuomalaisina. Suomalaisuus näkyi kaupungissa voimakkaasti, ja esimerkiksi tiennimet ovat suomeksi.

– Heillä on kulttuurissa paljon samaa kuin meillä, mutta myös omia perinteitä. Heillä on esimerkiksi Pyhän Urhon päivä, Holma kertoo.

”Heidän oli vaikea puhua Suomesta ilman, että alkoi vähän itkettää.”

Antti Holma sanoo, että monen maastamuuttajan puheessa toistuivat samat, suomalaiset asiat, joita uudessa kotipaikassa on ikävä: terveydenhuolto, sauna, luonto ja perhe sekä ystävät. Ilmi tuli myös asioita, joita Suomesta ei kaivattu, kuten käytöstapojen puute ja marraskuun pimeys.

Chilessä Antti Holma kohtaa muun muassa Nightwish-yhtyeestä tutun Marco Hietalan.
Chilessä Antti Holma kohtaa muun muassa Nightwish-yhtyeestä tutun Marco Hietalan.

Holman mukaan ulkomailla asuu kuitenkin hyvällä tavalla isänmaallista väkeä. Puheessa kuulsi lämpö ja rakkaus synnyinmaata kohtaan.

– Heidän oli vaikea puhua Suomesta ilman, että alkoi vähän itkettää.

Antti Holma ja maastamuuttajat. MTV3 ma klo 21.00    

Toni Wirtanen ja Jannika B näyttävät rakkautensa avoimesti perjantain Vain elämää -erikoisjaksossa. Varo juonipaljastuksia!

Vain elämää -ohjelman seitsemännen kauden artistipäivät on nyt vietetty, mutta ohjelmasta on vielä jäljellä kaksi jaksoa. Tämän viikon perjantaina luvassa on jotakin aivan uutta, kun ruudussa nähdään niin sanottu encore-jakso.

Jaksossa artistit esittävät itselleen tärkeitä kappaleita valitsemansa kollegan tuotannosta. Tällaisia esityksiä laulajilta ei ole ennen kuultu.

Satulinnan saunamökki täyttyy rakkaudellisesta tunnelmasta, kun Toni Wirtanen kutsuu vaimonsa Jannika B:n esiintymään kanssaan. Tonin mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun he duetoivat julkisesti.

– Totesin äsken, että tämä on kappale, jota en ehkä pysty vetämään. Mietin pitkään, voiko näin tehdä, mutta sitten ajattelin, että kun mä kaadun, niin mua ei nosta kukaan ylös niin kuin vaimoni Jannika, jonka haluan kutsua tähän rinnalleni, Toni sanoo.

Nelosen julkaisemalla ennakkoklipillä ei vielä kuulla itse esitystä, mutta Toni ja Jannika nähdään suukottelemassa ja pitämässä hellästi toisiaan kädestä.

– Kun näki ilmielävänä tuon rakkauden ja heidän yhteytensä, tuli sellainen olo, että tältäkö rakkaus näyttää, Sanni kehuu paria.

Jannikan ja Tonin parisuhde on ollut esillä viime aikoina myös siksi, että Jannika kertoi sairastamastaan masennuksesta. Toni on ollut hänelle tärkeä tuki hoitoon hakeutumisessa ja toipumisessa.

– En ole ikinä omassa perheessäni joutunut vähätellyksi, vaan Toni on aina kuunnellut ja hoitanut tyttäremme, jotta olen saanut levätä. Toni on paras ystäväni, vertaistukeni ja ymmärtäjäni, Jannika sanoi Me Naisten haastattelussa syyskuussa.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.