Voice of Kidsiä katsoessa ei mieti hetkeäkään, onko oikein, että lapset kilpailevat televisiossa.

Huh huh, kuulkaa. Muistatteko niitä aikoja, kun ujosti luritettiin jotain koulun laulukokeissa, ja vähän musikaalisemmat päätyivät kuoron takariviin?

Nämä nykyajan laulavat lapset - he ovat kotoisin joltain ihan muulta planeetalta. Monet laulajat Voice of Finlandin lapsiversiossa kuulostavat paljon paremmilta kuin saman formaatin aikuisversiossa. Voice of Kidsiä katsoessa ei mieti hetkeäkään, onko oikein, että lapset kilpailevat televisiossa. Jos he laulavat näin, se on oikein.

Valmentajatilanne sen sijaan mietityttää. Voice of Finlandista lapsille selkeästi tuttu Elastinen tuntuu keräävän lapsitähtiä kuin hunaja mehiläisiä. Krista Siegfrieds ja Mira Luoti olivat ainakin ensimmäisessä jaksossa hätää kärsimässä.

PS. Jos joku voi katsoa itkemättä ensimmäisen jakson lopussa 9-vuotiaan Niilon laulun, hänellä on sitten sydämen tilalla rautaa ja jäätä.

The Voice Kids,

Nelonen su klo 19.00

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen