Aperol Spritz -drinkin pillit antavat Petrille inspiraation huonoon vitsiin illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa. Mari ei ilahdu. Kuva: Mtv3
Aperol Spritz -drinkin pillit antavat Petrille inspiraation huonoon vitsiin illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa. Mari ei ilahdu. Kuva: Mtv3

Huumorintaju yhdistää, mutta myös erottaa tuoreita aviopareja.

Huumorintaju on ominaisuus, jota ihmiset yleensä toivovat puolisoltaan. Samanlainen huumori on kautta vetänyt rakastavaisia puoleensa, mutta illan Ensitreffit alttarilla -jakso opettaa, että huumori voi olla myös erottaja. 

Illan jaksossa Esa ja Aliisa, Mari ja Petri sekä Johanna ja Markus nauttivat häämatkoistaan. Pääosin matkat näyttävät sujuvan yhteisymmärryksessä, vaikka tilanne ja tulevaisuus jännittävät kovasti pareja. 

Huono vitsi lähtee pillistä

Berliinissä matkailevat Mari ja Petri kokevat kuitenkin yhden oikein kiusallisen hetken. Kun he siemailevat Aperol Spritz -drinkkejä jokilaivassa, Petri lohkaisee:

– Taas pillillä! Täähän menee ihan gay-hommaksi tää ryyppääminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Marin silmät laajenevat paheksunnasta välittömästi. 

– Anteeksi mitä?

Petri yrittää keventää tilannetta nauramalla ja selittämällä heittoaan, mutta Marin mielestä vitsi ei selvästikään ole hauska. Jäätävä tilanne saa katsojankin kiemurtelemaan kiusallisuudesta.

Ei liikaa johtopäätöksiä

Marin täytynee pohtia, voiko mauttomat vitsit laittaa hurtin huumorin piikkiin vai heijasteleeko vitsi aina lausujansa arvomaailmaa. 

– Tämähän ei ole vielä kaikkea toisesta. Olisi hyvä, ettei vetäisi liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, ohjelman asiantuntijoihin kuuluva Tony Dunderfelt toteaa illan jaksossa. 

Parisuhteessa on tietysti lukemattomia asioita, jotka ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin samankaltainen huumorintaju. Nähtäväksi jää, tuleeko vitsailu Marin ja Petrin väliin. 

Ensitreffit alttarilla Avalla tiistaisin klo 21.00.

Kysely

Onko parisuhde tuomittu epäonnistumaan, jos sen osapuolilla on erilainen huumorintaju?

Kyllä.
Kyllä.
74.5%
Ei.
Ei.
25.4%
Ääniä yhteensä: 433
Sisältö jatkuu mainoksen alla