Maria Veitola hengailee seuraavassa Yökylässä-jaksossa VilleGallen kotona ja studiolla. Kuva: MTV3
Maria Veitola hengailee seuraavassa Yökylässä-jaksossa VilleGallen kotona ja studiolla. Kuva: MTV3

Seuraavassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa yövytään VilleGallen luona. Räppäri muun muassa haikailee menneitä aikoja – ja ihmissuhteita. 

Maria Veitola yöpyy seuraavassa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa räppäri VilleGallen, 29, luona Helsingin Kalliossa. Veitola kysyy jaksossa Villeltä, miksei tämä seurustele.

”En halua loukata ketään sillä, että mä en tuukaan himaan.”

– En mä tiedä. Olis kyllä kiva – välillä. Olis kivaa, että joku venais himassa, välittäisi ja sanois, että tee tota ja tee tota. Mutta mulla on vaan nyt tosi kiire. Enkä mä halua loukata ketään sillä, että mä en tuukaan himaan. Ja ehkä mua on alkanut pelottaa. Mulla on ollut pari aika nihkeetä eroa – kun ei ole millään pääsyt eroon ja pitäis mennä eteenpäin. Sitten kun sä oot jurrissa aamulla, niin itket puhelimessa, Ville kertoo jaksossa.

VilleGalle asuu Kalliossa yksin, mutta hänen ovensa on aina auki kavereille. Kuva: MTV3
VilleGalle asuu Kalliossa yksin, mutta hänen ovensa on aina auki kavereille. Kuva: MTV3

Ville myöntää Veitolalle miettineensä myös sitä, onko joku hänen kanssaan siksi, kuka hän todella on vai siksi, mitä hän on saavuttanut. Ennen JVG:n menestystä Ville työskenteli raksalla ilmastointiasentajana. Hän sanoo, että kaipaa joskus niitä aikoja ja silloisia ihmissuhteita.

”Ne tykkäs musta silloin, kun ripustin vielä putkia kattoon.”

– Ne tykkäs musta silloin, kun ripustin vielä niitä putkia kattoon. Se oli siistii, että ne diggas musta. Kyllä mä sellasia mietin.

Ville ei juurikaan ole puhunut naissuhteistaan julkisuudessa, mutta on myöntänyt, että yksi hänen eksistään on Haloo Helsinki -yhtyeen Elli. Viime syksynä julkaistussa JVG-kirjassa avattiin kaksikon myrskyisää suhdetta.

Kyseessä oli alusta alkaen kahden temperamenttisen luonnonlapsen suhde. Se tarkoitti ihanaa intohimoa, mutta myös hirvittäviä ja yksinkertaisesti turhanpäiväisiä riitoja, mustasukkaisuutta ja loputonta erokriiseilyä, kirjassa kuvaillaan.

Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla keskiviikkoisin kello 21.00.

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.