Ville Myllyrinne kertoi Radio Rockin haastattelussa, ettei häntä nähdä enää Putous-ohjelmassa.

Näyttelijä Ville Myllyrinne vieraili tällä viikolla Radio Rockilla. Koomikolta tivattiin, onko hän ensi kaudella mukana Putous-ohjelmassa.

– En ole, en tiedä Putouksen asioista mitään. Ei ole kyselty, enkä ole ilmoittautunut vapaaetoiseksi. Musta se on ollut turhaa pillitystä, että esiintyjäkaarti vaihtuu. Hemmetin hyvä, että tulee uutta porukkaa pyörimään vuosien jälkeen, Myllyrinne sanoi.

Hän itse oli mukana Putouksessa ohjelman toisella tuotantokaudella. Myllyrinne kertoi ohjelman olleen hauska kokemus, mutta ei hänen juttunsa.

– Se on siitä raivostuttava ohjelma, kun se on niin valtavan suosittu. Sen jälkeen saa tuta sen, mitä on olla Salkkari-Ismo.

Myllyrinteestä tuntuu myös, että Putouksen pääosassa on sen saama huomio eikä itse sisältö.

– Kaikki kunnia tekijöille, mutta tuntuu, että huomio on se pääasia. Yleisö panee kyllä merkille sketsihahmojen hokemia, mutta eihän ne sketsit leviä missään.

Katso Myllyrinteen haastattelu videolta. Jos video ei näy, voit katsoa sen Radio Rockin sivuilta.

Ville Myllyrinteen oma sketsiohjelma Myllyrinne & Company alkaa Nelosella tiistaina 1.4. Hänen lisäkseen ohjelmassa ovat mukava Erkki Saarela, Sanna-Kaisa Palo, Armi Toivanen, Heli Sutela ja Anna-Maija Tuokko. Lue Me Naisten tv-kriitikon arvio uudesta sketsiohjelmasta ti 1.4. klo 7.15 Menaiset.fi:stä.

Lue myös:

Taas yksi Putous-tähti jättää ohjelman

Tätä mieltä Kummeli-miehet ovat Putouksesta