Kuinka pitkälle Viljami Rahikaisen visa etenee? Se nähdään lauantaina. Kuva: Nelonen
Kuinka pitkälle Viljami Rahikaisen visa etenee? Se nähdään lauantaina. Kuva: Nelonen

Syyskauden päätösjaksossa miljoonaa euroa tavoittelee itsevarmuutta huokuva Viljami Rahikainen.

Lauantai-iltana juontaja Jaajo Linnonmaan seurassa kilpailee muun muassa helsinkiläinen Viljami Rahikainen, jonka hakuvideo uhkuu jo mieletöntä varmuutta.

Videolla näkyy, kuinka Rahikainen tekee kotihommia samalla, kun taustalla pyörivät Haluatko miljonääriksi? -ohjelman kysymykset. 

Mies heittelee vastauksia helponoloisesti puuhiensa keskeltä.

– Jos sä kerran tiedät kaikki vastaukset, niin miksi et hae pelaamaan, napauttaa kumppani videolla.

2829823

Ohjelman alussa Jaajo Linnonmaa sanookin, että hakuvideo asettaa kilpailijalle paineita.  

– Aavistuksen, Rahikainen vastaa.

Juontaja kertoo kuulleensa, että kaveriporukassaan Rahikainen on se mies, jolle aina soitetaan, kun vastausta ei tiedetä.

”Mulla saattaa olla vähän sellainen besserwisserin maine.”

– Mulla saattaa olla vähän sellainen besserwisserin maine, kilpailija myöntää.

Syyskauden viimeinen Haluatko miljonääriksi? -jakso Nelosella lauantaina kello 20.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.  

Kysely

Katsotko säännöllisesti Haluatko miljonääriksi -ohjelmaa?

En
En
78.2%
Kyllä
Kyllä
21.7%
Ääniä yhteensä: 23

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.