Fashion Starissa muotisuunnittelijat kilpailevat luomuksillaan, ja mentorina nähdään muun muassa Nicole Richie.

Muodin maailmasta ei ole nähty muita realitykisoja kuin Muodin huipulle. Uutuussarja Fashion Star korjaa tuon puutteen, mutta ei yllä esikuvansa tasolle.

Ensivilkaisulla Fashion Stars on sekava. Keitä suunnittelijat ovat ja miten heidät on valittu? Ovatko Jessica Simpson, John Varvatos ja Nicole Richie tuomareita vai mentoreita? Entä pöydän takana istuvat H&M:n, Macy's-tavaratalon ja Saks Fifth Avenue -luksustavarataloketjun sisäänostajat? Asiat selviävät pikkuhiljaa, mutta pakko sanoa, että ehkä ensimmäisessä jaksossa olisi ensin kannattanut selventää jutun juoni sen sijaan, että show aloitettiin juontaja Elle Macphersonin suunnittelemien alusvaatteiden kavalkadilla.

Ja mikä siis on jutun juoni? Etukäteen valitut 14 suunnittelijaa esittelevät joka viikko mentoreille ja tuomareille luomiaan vaatteita. Mentoreilla on vain kommentointioikeus. Varsinaisia tuomareita ovat liikkeiden sisäänostajat, jotka päättävät, tarjoavatko rahaa saadakseen vaatteet omiin liikkeisiinsä myyntiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se liike, joka tarjoaa eniten rahaa, voittaa vaatteen omiin kokoelmiinsa ja suunnittelija on turvassa. Jos useampi suunnittelija jää ilman tarjousta, mentorit saavat päättää, kenet heistä pelastavat jatkoon. Muut putoavat. Kauden lopussa jäljelle jää vain yksi voittaja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Fashion Star, Liv klo 20.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla