Tositarinoihin perustuva Valheen vangit jatkuu keskiviikkona. Katso etukäteen klippi ensimmäisestä jaksosta.

Suosittu Valheen vangit -sarja jatkuu tällä viikolla. Ohjelman suosio perustuu siihen, että tarinat ovat tosia – vaikkakin dramatisoituja. Sarjan jokaisen jakson päähenkilöllä on salaisuus, jonka paljastumista hän pelkää.

Toisen kauden ensimmäisessä jaksossa Antti yrittää elää kahden naisen kanssa. Antilla on kuolemansairas vaimo, mutta myös naisystävä.

– Mulla ei oo koskaan käynyt mielessäkään, että mä pettäisin Minnaa. Mutta sitten mä tapasin Piian. Hän on aivan upea nainen, Antti kertoo jaksossa.

Kumpikaan Antin naisista ei tietystikään tiedä toisistaan, ja naisystävältään Antti on kerännyt sympatiat kertomalla olevansa leski.

– Mä pystyn näkemään kaiken sen kliseisen kuvan Antin kanssa: farmari-Volvon, pienen tuvan ja perunamaan. Oon hämilläni, että tollasia miehiä vielä löytyy. Antissa ei ole mitään muuta vikaa kuin se, ettei hänessä ole vikoja, Piia ylistää Anttia ohjelmassa.

Sarjan toisella kaudella käsitellään myös narsismia, mielenterveysongelmia, lääkkeiden väärinkyttöä, adoptiota, kauneuskirurgiaa ja nettideittailua. Lue tarkemmat jaksokuvaukset täältä.

Katso ennakkoklippi ensimmäisetä jaksosta.

Valheen vangit keskiviikkoisin klo 21 Livillä 5.11. alkaen.

Lue myös:

Kertoisitko rakkaimmillesi sairastuneesi syöpään? Joka neljäs pitäisi omana tietonaan

Nämä 10 asiaa aviopuolisot salaavat toisiltaan