Olisiko Rubenista Veskun korvaajaksi? Kuvat: Yle Kuvapalvelu, MTV3, Nelonen
Olisiko Rubenista Veskun korvaajaksi? Kuvat: Yle Kuvapalvelu, MTV3, Nelonen

Kyyneleitä ei nyt ole luvassa, mutta kävisikö sivistys tai huumori?

Voi, minkä aukon Vain elämää jättikään, vetistele lisää täältä. Seitsemään viikkoon ei tarvinnut miettiä, mitä perjantai-iltana tekisi, mutta nyt se on edessä. Olisiko näistä illan iloksi?

Hieman musiikkia

Vain elämää -ohjelmapaikalla nähdään uusi musiikkiohjelma: Jukebox. Ei käy kateeksi Arttu Wiskaria, Krista Siegfridsiä, Antti Railiota ja Siru Airistolaa. Miten nämä ensimmäisen jakson vieraat voisivat muka täyttää Vain elämää -tyyppien saappaat? Toki ohjelmalle pitää antaa mahdollisuus – ihan vain vaikka sitten ohjelman juontajan eli Iina Kuustosen miesystäväksi väitetyn Sebastian Rejmanin takia. Lue lisää täältä.

Jukebox Nelosella klo 20.00.

Pelkkää asiaa

Ykkösellä on tarjolla puolitoistatuntinen sivistyspaketti. Pressiklubissa analysoidaan poliitikkojen valtaa ja tentataan Li Anderssonia Vasemmistoliiton opeista. Studiossa puhetta johtaa aina yhtä viihdyttävä Ruben Stiller.

Pressiklubia seuraavat tietenkin puoli yhdeksän uutiset, ja A-studiossa on odotettavissa tiukkaa vääntöä. Tasa-arvoisesta avioliittolaista ovat nimittäin keskustelemassa täysi eri mieltä asiasta olevat Mika Niikko (PS) ja Jani Toivola (vihr.). Kaiva korvatulpat valmiiksi käden ulottuville!

Pressiklubi TV1:llä klo 20.00, Yle uutiset klo 20.30 ja A-studio klo 21.00.

Aivot narikkaan


Entisten Putous-tähtien, Aku Hirviniemen ja Jaakko Saariluoman, sekä Duudsoneiden poikamaiset höhötykset sopivat vallan mainiosti myöhäisiltaan, jos alkuillasta on tullut nautittua hieman punaviiniä. No okei, onhan tässä se sentään se suihkuosio.

Posse MTV3:lla klo 20.00.

Ilmainen kulttuurimatka

Tänä iltana kotisohvalta pääsee kulttuurimatkalle Forssaan, Poriin, Vantaalle ja Mikkeliin. Parempi suomalaisten alkoholinhuuruista viikonloppusekoilua on kotisohvalta kuin livenä katsoa.

Poliisit (neljä jaksoa) JIM:llä kello 21.00.

Kaikki Me Naisten tv-arviot löydät täältä.

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C More -kanavalla

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen