Vain elämään All Stars -kaudelta puuttuvat vain Paulat. Onneksi Jenni Vartiainen saa silti toisen mahdollisuuden.

Vain elämää -ohjelman uusin kausi on ollut kaikkien aikojen surkein. Pahin moka oli, että kausi esitettiin ennen kuin kukaan ehti edes kaivata sitä. Hohtoa vei myös se, että kanava päätti pätkiä jokaisen artistin jakson kahteen osaan. Satulinnakin hylättiin. Ja mikä pahinta: seitsemän artistin karisma yhdessä ei vain riittänyt.

Liikaa muutoksia. Liikaa pettymyksiä. Vain elämää olisi kannattanut lopettaa viidenteen kauteen.

Mutta vielä on yksi kausi luvassa. Nelonen nimittäin vahvisti tänään, että seitsemäs kausi nähdään syksyllä. Se jää todennäköisesti viimeiseksi. Hyvä niin. Ja onneksi on otettu opiksi. Nyt palataan Espanjasta Hirvensalmelle. Ja kun ohjelmaan ei kuitenkaan olisi saatu houkuteltua Jonna Tervomaata, J. Karjalaista ja kumppaneita, vanhat, tutut naamat palaavat Satulinnaan. Mukana ensimmäiseltä kaudelta ovat Kaija Koo, Jari Sillanpää ja Cheek. Toiselta kaudelta Juha Tapio. Kolmannelta Jenni Vartiainen ja Toni Wirtanen. Ja neljänneltä kaudelta Sanni.

Ei huonoja! Näillä tyypeillä riittää hittejä – ja karismaa. Joukosta puuttuvat vain Paulat! Siis Vesala ja Koivuniemi. Mutta kyllä tämä joukko kelpaa.

Jenni Vartiainen jäi omalla kaudellaan Paula Vesalan varjoon.

Toisen mahdollisuuden ansaitsevat erityisesti Jenni Vartiainen ja Kaija Koo. Jenni Vartiainen jäi omalla kaudellaan Paula Vesalan varjoon. Ja olihan kausi muutenkin kaikkien aikojen kovin – kaikki jauhoivat vain Vesku Loirista. Nyt Jenni on sanonut tiedotteessa, että henkilökohtaisessa elämässä tapahtuneiden asioiden ansiosta hän pystyy ottamaan rennommin. On tämä ollut aistittavissa esimerkiksi hänen Turvasana-biisistään sekä Instagram-meiningistään. Ehkä Jenni Vartiainen voi nyt jatkaa siitä, mistä saatiin vihiä jo hänen kolmannen kauden Heruuks-tulkinnastaan.

Myös Kaija Koo jäi ensimmäisellä kaudella vaisuksi ainakin niille, jotka ovat nähneet hänet keikalla antamassa kaikkensa. Nyt Kaija Koo kertoi tiedotteessa, että on saanut ne biisit, jotka on halunnut. Hyvä! Hän ansaitsee sen.

Vain elämäästä voi taas innostua niin kuin vanhoina hyvinä aikoina. Mutta onneksi silti viimeisen kerran.

Vain elämää All Stars -kausi Nelosella syksyllä.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kysely

Oletko tyytyväinen Vain elämää All Stars -kauden artisteihin?

Kyllä
Kyllä
57.6%
En
En
42.3%
Ääniä yhteensä: 144
sipuli

Vain elämäästä voi taas innostua – mutta onneksi viimeisen kerran 

Täysin erimieltä kirjoittajan kanssa. Sarja on mielestäni vain parantunut kausien myötä. Entistä aidompi ja viihdyttävämpi. Etenkin nyt kun jaettu päivät kahteen osaan niin jää pitemmät versiot vedettäväksi kaikille. Samojen naamojen uudelleen lämmitys on erittäin epätoivoinen yritys yrittää ylläpitää sarjan teemaa...
Lue kommentti
Hyvä kun loppuu

Vain elämäästä voi taas innostua – mutta onneksi viimeisen kerran 

Kuka oikeasti haluaa tirkistellä toisten syömistä, juomista ja toinen toistensa kehumista, sävytettynä tekoitkulla? "Tää sun biisis. Tää sit vaan on niin ihana. Tää niinku koskettaa mua, niinku syvällisesti. Tää on nii ihana. Tää.....". Toinen toistaan enempi kännissä sopertelemassa. Sitten uusinta käydään lehtien palstoilla, joilla kerrotaan totuus kulissien takaa ja puukotetaan kaveria selkään. Kaikkien aikojen oksettavin tv-formaatti!
Lue kommentti

Varoitus korvamadosta: tämä kappale voi jäädä soimaan päähän!

Pyhimys, eli Mikko Kuoppala, on esittänyt peräkkäisissä Vain elämää -jaksoissa nyt sellaisia versioita muiden kappaleista, että sosiaalinen media on revennyt täysin tulkinnoista. Viime viikolla se oli Mulkut-esitys, tällä viikolla kuultiin Anne Mattilan Perutaan häät -biisin uusi versio. Katso video alla!

 

Anne Mattilan päivänä Pyhimys kutsui lavalle Teflon Brothersin. Pyhimyksen kanssa yhtyeessä ovat räppärit Heikki Kuula ja Voli.

He laittoivat Perutaan häät -hitin sanoitukset uusiksi ja tekivät siitä riemumielisen bilebiisin, josta Annekin näytti olevan innoissaan. Erityisesti uudet sanat iskivät: ”mikä lie Anneli Mattila onkaan, kun ei meistä ollutkaan siihen hommaan.”

Perutaan häät -kappaletta hehkutettiin Twitterissä heti täysillä. Muun muassa juontaja Sami Kuronen kirjoittaa esityksestä, että ”tiedän mitä laulat ensi kesänä”.

Toisen tviittaajan mukaan ”jätkät heitti ens vuoden kesähitin hyvissä ajoin liikkeelle”:

 

Teflon Brothersin iloinen renkutus kuultiin Anne Mattilan päivän lopuksi. Muun muassa Lauri Ylönen innostui kehumaan ohjelmassa kappaletta ja sen tuomaa fiilistä.

– Tulee ihan eri energia taloon, Lauri sanoi.

Pyhimyksen mukaan Tefloneiden mukanaolo oli selvää alusta saakka.

– Teflonit on Suomen keski-ikäisin poikabändi. Heti, kun kuulin, että Anne on tässä, tämä oli mulle ihan selkeä, että tämä biisi pitää tehdä ja nimenomaan Tefloneilla, Pyhimys kertoi.

 

Monelle televisionkatsojalle Perutaan häät -kappale kruunasi tunteikkaan Anne Mattilan päivän:

”Pyhimys vetää viikosta toiseen huimaa settiä. En ollut kuullutkaan miehestä (Teflon Brothersista kylläkin) ennen tätä kautta, mutta nyt jo iso arvostus.” 

 

Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin Teflon Brothers perustettiin vuonna 2006. Vain elämää -kaudella 2018 he esittivät Perutaan häät -biisin. Kuva: Nelonen
Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin Teflon Brothers perustettiin vuonna 2006. Vain elämää -kaudella 2018 he esittivät Perutaan häät -biisin. Kuva: Nelonen

 

Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Lauri Ylönen laulaa ensimmäistä kertaa Vain elämää -ohjelmassa kappaleen suomeksi.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään laulaja Anne Mattilan päivää. Annen illallisen yhden vaikuttavimmista esityksistä tarjoaa The Rasmus -yhtyeen keulahahmo Lauri Ylönen, joka esittää oman versionsa Annen koskettavasta kappaleesta Taivaan kartta.

– Ihanaa, että valitsit tämän biisin! Kappaleessa lohdutetaan ihmistä, joka on menettänyt jonkun rakkaan. Tämä koskettaa mua ihan älyttömästi, Anne sanoo.

Ennen kappaleen esittämistä Lauri kertoo, että on Vain elämää -ohjelman kuvauksissa löytänyt Annesta itselleen sielunkumppanin.

– Sä olet aito ja helposti lähestyttävä ihminen. Olen löytänyt sun kanssa sielunkumppanuuden, jota en ihan osannut odottaa. Me ollaan puhuttu paljon musiikin ulkopuolisista asioista, taiteesta ja arkkitehtuurista, se on ollut hienoa, Lauri kertoo.

Kerrankin suomeksi!

Ehdoton valtaosa The Rasmuksen kappaleista on englanninkielisiä. Edellisessä Vain elämää -jaksossa Lauri versioi myös Ellinooran Elefantin paino -kappaleen englanniksi. Annen kappaleen hän laulaa kuitenkin suomeksi.

Se aiheuttaa tähtikatraassa innostusta Laurin esityksen jälkeen. Anne kehuu Laurin vetoa ”mielettömän ihanaksi.

”Mulla meinaa tulla sellaista vähän enkunkuuloista suomen kieltä.”

– En ole ikinä kuullut, kun jäbä laulaa suomeksi! Tuure puolestaan intoilee.

Lauri myöntää, että suomeksi laulaminen ei ole hänelle nykyään aivan helppo nakki.

– Olen kamppaillut sen kanssa, koska mulla meinaa tulla sellaista vähän enkunkuuloista suomen kieltä. L-kirjaimet menevät eri tavalla, hän toteaa.

Samalla hän kertoo, ettei pidä mahdottomana sitä, että joskus esittäisi enemmänkin kappaleita suomeksi. Hänen todellinen musiikillinen haaveensa on kuitenkin se, että saisi tehdä lastenlevyn. Laurilla on puolivuotias poika puolisonsa Katriinan kanssa.

– Soittelin pojalle skittaa, ja hän alkoi itkeä niissä kohdissa, jotka olivat omasta mielestäni nättejä. Ajattelin, että ei ole todellista, jes! Lapsi on musikaalinen, Lauri naurattaa muita artisteja.

Katso Laurin veto tästä: