Vain elämään All Stars -kaudelta puuttuvat vain Paulat. Onneksi Jenni Vartiainen saa silti toisen mahdollisuuden.

Vain elämää -ohjelman uusin kausi on ollut kaikkien aikojen surkein. Pahin moka oli, että kausi esitettiin ennen kuin kukaan ehti edes kaivata sitä. Hohtoa vei myös se, että kanava päätti pätkiä jokaisen artistin jakson kahteen osaan. Satulinnakin hylättiin. Ja mikä pahinta: seitsemän artistin karisma yhdessä ei vain riittänyt.

Liikaa muutoksia. Liikaa pettymyksiä. Vain elämää olisi kannattanut lopettaa viidenteen kauteen.

Mutta vielä on yksi kausi luvassa. Nelonen nimittäin vahvisti tänään, että seitsemäs kausi nähdään syksyllä. Se jää todennäköisesti viimeiseksi. Hyvä niin. Ja onneksi on otettu opiksi. Nyt palataan Espanjasta Hirvensalmelle. Ja kun ohjelmaan ei kuitenkaan olisi saatu houkuteltua Jonna Tervomaata, J. Karjalaista ja kumppaneita, vanhat, tutut naamat palaavat Satulinnaan. Mukana ensimmäiseltä kaudelta ovat Kaija Koo, Jari Sillanpää ja Cheek. Toiselta kaudelta Juha Tapio. Kolmannelta Jenni Vartiainen ja Toni Wirtanen. Ja neljänneltä kaudelta Sanni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei huonoja! Näillä tyypeillä riittää hittejä – ja karismaa. Joukosta puuttuvat vain Paulat! Siis Vesala ja Koivuniemi. Mutta kyllä tämä joukko kelpaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jenni Vartiainen jäi omalla kaudellaan Paula Vesalan varjoon.

Toisen mahdollisuuden ansaitsevat erityisesti Jenni Vartiainen ja Kaija Koo. Jenni Vartiainen jäi omalla kaudellaan Paula Vesalan varjoon. Ja olihan kausi muutenkin kaikkien aikojen kovin – kaikki jauhoivat vain Vesku Loirista. Nyt Jenni on sanonut tiedotteessa, että henkilökohtaisessa elämässä tapahtuneiden asioiden ansiosta hän pystyy ottamaan rennommin. On tämä ollut aistittavissa esimerkiksi hänen Turvasana-biisistään sekä Instagram-meiningistään. Ehkä Jenni Vartiainen voi nyt jatkaa siitä, mistä saatiin vihiä jo hänen kolmannen kauden Heruuks-tulkinnastaan.

Myös Kaija Koo jäi ensimmäisellä kaudella vaisuksi ainakin niille, jotka ovat nähneet hänet keikalla antamassa kaikkensa. Nyt Kaija Koo kertoi tiedotteessa, että on saanut ne biisit, jotka on halunnut. Hyvä! Hän ansaitsee sen.

Vain elämäästä voi taas innostua niin kuin vanhoina hyvinä aikoina. Mutta onneksi silti viimeisen kerran.

Vain elämää All Stars -kausi Nelosella syksyllä.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kysely

Oletko tyytyväinen Vain elämää All Stars -kauden artisteihin?

Kyllä
Kyllä
57.6%
En
En
42.3%
Ääniä yhteensä: 144
sipuli

Täysin erimieltä kirjoittajan kanssa. Sarja on mielestäni vain parantunut kausien myötä. Entistä aidompi ja viihdyttävämpi. Etenkin nyt kun jaettu päivät kahteen osaan niin jää pitemmät versiot vedettäväksi kaikille. Samojen naamojen uudelleen lämmitys on erittäin epätoivoinen yritys yrittää ylläpitää sarjan teemaa...

Hyvä kun loppuu

Kuka oikeasti haluaa tirkistellä toisten syömistä, juomista ja toinen toistensa kehumista, sävytettynä tekoitkulla? "Tää sun biisis. Tää sit vaan on niin ihana. Tää niinku koskettaa mua, niinku syvällisesti. Tää on nii ihana. Tää.....". Toinen toistaan enempi kännissä sopertelemassa. Sitten uusinta käydään lehtien palstoilla, joilla kerrotaan totuus kulissien takaa ja puukotetaan kaveria selkään. Kaikkien aikojen oksettavin tv-formaatti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla