Katsoimme ensimmäisen Vain elämää -jakson ennakkoon. On varsin sääli, ettei Terhi Kokkosta nähdä jokaisessa jaksossa. HUOM! Juttu sisältää paljastuksen Terhi Kokkosen biisistä Dannyn päivänä.

Tämän olemme jo kuulleet. Terhi Kokkonen lähetettiin kotiin Vain elämää -ohjelman kuvauksista. Kokkosen itsensä mukaan hän olisi halunnut jäädä loppuun asti, mutta tuotantoyhtiö päätti toisin. Kokkosen lähettäminen kotiin toimi tietysti ohjelmalle loistavana markkinointitemppuna. Ei kahdeksas kausi olisi muuten herättänyt samanlaista kiinnostusta.

Mutta oli temppu vähän halpa. Ja katsojien kannalta päätös oli virhe. Ensimmäisen jakson perusteella Terhi Kokkonen on kauden kiinnostavin persoona. Sitä paitsi, kun kerran katsojan pitää sietää Arttu Wiskarin ja Sanin juttuja kloorivedellä pestyistä kiveksistä, ei hieman hillitymmän tyypin mukanaolo olisi ollut pahitteeksi.

”Terhi Kokkonen on ylivertainen.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Terhi Kokkonen kuvassa Dannyn Vain elämää -päivänä. Kuva: Nelonen / Petri Aho
Terhi Kokkonen kuvassa Dannyn Vain elämää -päivänä. Kuva: Nelonen / Petri Aho

Mutta onneksi Kokkonen nähdään silti viidessä ensimmäisessä jaksossa. Dannyn päivänä Arttu Wiskarin, Sanin ja Kasmirin tulkinnat Dannyn biiseistä ovat hyviä, mutta Terhi Kokkonen on ylivertainen. Hän menee pienelle lavalle pelokkaana, on vain – ja lävistää kuuntelijan sydämen tulkinnallaan ensimmäisestä sävelestä viimeiseen säveleen asti. Jopa ruudun läpi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Tulkinta on niin intensiivinen, että se vetää sanattomaksi.”

Kokkosen tulkinta Dannyn ja Armi Aavikon Me Vain -kappaleesta on niin intensiivinen, että se vetää sanattomaksi. Ja saa ihon kananlihalle. Siksi on harmi, ettei Kokkonen päässyt esittämään kaikkia kappaleita. Samaa mieltä lienee Danny, joka tiivistää jaksossa Kokkosen tulkinnan kyyneleet silmissä näin: ”Jotkut soittimet soivat inhimillisellä taajuudella, niin kuin hän. Terhi on taiteellinen jättiläinen.”

Danny on oikeassa!

Vain elämää -ohjelman kahdeksas kausi alkaa Nelosella pe 27.4. kello 20.00.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Ihana Terhi

Minä olin tosi vaikuttunut Terhin esityksestä. Hän on ihan omaa luokkaansa! Jumalaisen kaunis ääni ja herkkyys aitoa taiteilijuutta. Kiitos elämyksestä. Pidin tuota laulua ennen vain renkutuksena mutta se nousi maagiseen lentoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla