Me Naiset
|
Marjut Laukia
Tämä poppoo osallistui Vain elämää -ohjelman kolmannelle tuotantokaudelle. Kuva: Nelonen
Tämä poppoo osallistui Vain elämää -ohjelman kolmannelle tuotantokaudelle. Kuva: Nelonen

Nämä Vain elämää -kauden muistot ansaitsevat kultareunuksensa.

Perjantai-illoissa on nyt Vain elämää -ohjelman kokoinen tyhjä aukko. Ei Elastista. Ei Samulia. Ei Pauloja, Tonia, Jenniä. Eikä Veskua. Tämän perjantain voi kuitenkin pyhittää vielä kuluneen kauden muisteluille. Tätä kaikkea jäämme kaipaamaan:

Kaikkea. ”Niitä ihmisiä uudessa valossa ja roolissa, upeita tulkintoja, joiden ääressä sai liikuttua, tuntea mitä vaan. Nämä saisivat olla sellaisia puolen vuoden sessioita.”

Toni Wirtasen hullun mieletöntä energiaa. ”Hänen esittämänään kaikki biisit olivat parempia kuin alkuperäisen esittäjän. Lisäksi ikä on tehnyt hyvää Tonille: hänestä on tullut aika kuuma.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tunteita. ”Jäin kaipaamaan Elastisen naurua ja Samulin kyyneleitä. Miten joku voi olla niin aurinkoinen kuin Elastinen ja miten joku niin synkkyyteen taipuvainen kuin Samuli? Tekisi mieli rutistaa kumpaakin.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Takuuvarmaa perjantaiviihdettä. ”Mitä nyt katsotaan perjantai-iltaisin? Jukeboxia?”

Musiikkia. ”Kaikesta tunnehehkutuksesta huolimatta kyseessä on musiikkiohjelma, ja tällä kaudella saimme nähdä ja kuulla monta upeaa tulkintaa.”

Paula Vesalaa. ”Kaipaan Paulan neroutta ja yllätyksellisyyttä: hän onkin hauska, lämmin, monilahjakas ja älykäs nainen! Mikä tahansa musiikkityyli onnistui, ja sitä esiintymisen intoa oli ihan mahtavaa seurata. Varmaan ekaa kertaa elämässäni olin jollekulle kade: miten se voikin olla ihan ykkönen kaikessa! Plus kaunis ja hoikka.”

Parisuhdeaikaa. ”Se oli pitkästä aikaa ohjelma, jota katsoimme molemmat mieheni kanssa. Jään siis lähinnä kaipaamaan seitsemän viikon perjantaiputkea sohvalla mieheni, kommenttiraidan ja viinipullon kanssa.”

Syvissä vesissä kahlailua. ”Ikävöin Samuli Edelmannin huokailuja ja melankoliaa: mistä kaikesta voikin masentua ja miten syviin vesiin mennä. Kiehtovaa!”

Huumoria. ”Erityisesti Vesa-Matti Loirin ja Toni Wirtasen sutkautukset saivat aina nauramaan.”

Lue myös:

Seiska: Paula Vesala ja Lauri Ylönen naimisiin Las Vegasissa?

Paula Vesala Samuli Edelmannista: "Ei puhunut juuri mitään kahteen päivään"

IL: Näin Vain elämää -tähdet tienasivat – Samuli Edelmannilla ei lainkaan tuloja Suomessa

Sisältö jatkuu mainoksen alla