Thorsten Kaye on oikealta nimeltään Thorsten Ernst Kieselbach. Hänen juurensa ovat Saksassa ja Iso-Britanniassa. Kuvat MVphotos
Thorsten Kaye on oikealta nimeltään Thorsten Ernst Kieselbach. Hänen juurensa ovat Saksassa ja Iso-Britanniassa. Kuvat MVphotos

Thorsten Kaye, 47, korvaa Ronn Mossin, 61, Kauniit ja rohkeat -sarjassa. Ridge palaa ruutuun Suomessa keväällä 2014.

Thorsten Kaye, 47, on Kauniiden ja rohkeiden uusi Ridge Forrester. Asiasta kerrottiin sarjan virallisilla Facebook-sivuillla ja tvguide.com-sivustolla.

Thorsten nähdään ensimmäisen kerran Ridgenä Jenkeissä 13. joulukuuta. Suomessa sarja kulkee noin viisi kuukautta jäljessä. MTV3:n tiedottajan mukaan täällä Ridge palaa ruutuun keväällä 2014, mutta tarkkaa päivää kanava ei vielä osaa kertoa.

Aikaisemmin Thorsten on näytellyt lähes 10 vuotta saippuasarjassa All My Children. Suomalaisille hän saattaa olla tuttu Smash-sarjasta, jossa on hän näytellyt Nick Felderiä 13 jakson verran.

Thorstenin valinta tarkoittaa sitä, että alkuperäinen Rigde, näyttelijä Ronn Moss tuskin koskaan enää palaa sarjaan. Suomen tv:ssä Ronn nähtiin Ridgenä viimeisen kerran 4. huhtikuuta. Thorsten on Ronnia 14 vuotta nuorempi.

Thorsten on naimisissa kanadalaisen näyttelijä Susan Haskellin kanssa. Pariskunta tapasi One Life to Live -saippuasarjan kuvauksissa. Heillä on kaksi lasta: 10- ja 6-vuotiaat tyttäret.

Päivitetty klo 8.45 ja 9.29

Lue myös:

Kuinka hyvin tunnet Ridge Forresterin? Testaa tietosi!

Operaatio Ridge Forrester - lue parhaat salaliittoteoriat

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen