Ummikot ulkomailla -sarjassa seurataan ensikertalaisten lomailua. Kuva: Nelonen
Ummikot ulkomailla -sarjassa seurataan ensikertalaisten lomailua. Kuva: Nelonen

Tiistain Ummikot ulkomailla -jaksossa savolaiset pääsevät ihmettelemään Luxemburgin ihmeitä.

Ummikot ulkomailla -sarjassa ovat vuorossa äiti Päivi ja tytär Mari, jotka lähtevät lomalle Luxemburgiin.

Kaksikko ei tahdo kuitenkaan löytää varsinaisia nähtävyyksiä, koska kartanlukutaito ei kuulu heidän vahvimpiin puoliinsa.

– Vaikkei se (Mari) karttaa niin luekaan, niin jostakin kumman syystä se touhuaa siellä päällepäsmärinä. En tiiä sitten, minkä kaavan mukaan mennään, Päivi miettii jaksossa.

Kaksikko saa kuitenkin miettimisen aihetta pienistä asioista. Erityistä kiinnostusta herättävät vanhat liikennevalot.

– Siis onks tossa liikennevalot. Näätsä?

– Kahden auton parkkipaikka, ja siinä on liikennevalot! Siis niin huvittavaa. Mä ihmettelen, miks liikennevalot on laitettu tähän. Mä en ymmärrä, Mari ihmettelee.

Ummikot ulkomailla tiistaisin kello 20 Nelosella.

HYvä Päivi!

Ummikot ulkomailla tänään: Äiti ja tytär hämmästelevät liikennevaloja

Onko Savossa muotia keltaiseksi blondattu tukka ja pikimustat pellekulmakarvat? :D Tytär arvosteli paikallisten kielitaitoa, vaikka hänen omakin englantinsa oli tankero-englantia. Minua häiritsi se, että tytär esiintyi besserwisserinä joka tilanteessa ja erityisesti korosti omaa "loistavaa kielitaitoaan", joka nyt oli peruskoulutasoa :) Äiti vaikutti oikein sympaattiselta ihmiseltä, joka olisi ihan varmasti pärjännyt hyvin matkalla, jos esiintymishaluinen tytär olisi antanut hänelle edes yhden...
Lue kommentti

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00