Teemalauantaissa matkataan New Yorkiin.

Onko oireita matkakuumeesta? Onko New York yksi lempipaikkojasi maailmassa? Siinä tapauksessa Teeman tämän viikon Teemalauantai kannattaa katsoa vain siinä tapauksessa, että luottokortissa riittää credittiä mennä saman tien nettiin tilaamaan lennot isoon omenaan.

Illan elokuvana nähdään kimara, jossa peräti kymmenen ohjaajaa julistaa rakkauttaan New Yorkille pienillä tarinoilla. Kertomukset limittyvät ja lomittuvat toisiinsa niin, että lopputulos on kuin taitavasti rakennettu tilkkutäkki, jossa on kuin onkin kuvio.

Keskimäärin kahdeksan minuuttia kestävistä lyhäreistä osa ei ole kovin mieleenpainuvia eikä yksikään kenties aivan mestarillinen, mutta parhaat ovat erittäin taitavia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kärkikolmikkoon nousevat ohjaaja Skekhar Kapurin tarina iäkkäästä näyttelijädiivasta (Julie Christie) ja hotellin pikkolosta (Shia LaBeouf). Yvan Attal sijoittaa tarinansa SoHon maisemiin ja tuo yhteen naistennaurattajan (Ethan Hawke) ja kaunottaren (Maggie Q). Ohjaaja Brett Ratner puolestaan hauskuttaa komedialla, jossa vietetään koulun päättäjäisiä Keskuspuistossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokonaisuuden koviin näyttelijänimiin kuuluvat jo mainittujen lisäksi esimerkiksi Natalie Portman (joka on myös ohjannut yhden tarinan!), Hayden Christensen, Orlando Bloom, Christina Ricci ja Bradley Cooper.

New York, rakkaudella,

Teema la klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla