Hugh Grant on pääministerinä flirttituulella.
Hugh Grant on pääministerinä flirttituulella.

Nyt ei lopu illasta romantiikka kesken, kun katsoo ihanan leffan Rakkautta vain.

Mieluiten tämän leffakarkin nauttisi niihin aikoihin, mihin sen tapahtumatkin sijoittuvat, eli jouluna, mutta emme valita. Ihana romantiikan runsaudensarvi pelastaa päivän keväälläkin tai koska vain. Kokeile, muistatko kaikki tarinat! Niitä on yhdeksän.

Tässä vastaus:

1. Pääministeri David (Hugh Grant) rakastuu sihteerinsä Natalieen (Martine McCutcheon).
2. Davidin sisar Karen (Emma Thompson) ja hänen miehensä Harry (Alan Rickman) ovat kriisissä, koska Harry on rakastunut flirttailevaan sihteerinsä Miaan (Heike Makatsch).
3. Harryn työkaveri Sarah (Laura Linney) on rakastunut heidän toiseen työkaveriinsa Karliin (Rodrigo Santoro), mutta ei ole varma, vastaako tämä tunteisiin.
4. Karenin ystävä Daniel (Liam Neeson) on hiljattain jäänyt leskeksi ja alkaa toipua surustaan tajuttuaan, että hänen esiteini-ikäinen poikansa Sam (Thomas Sangster) on rakastunut luokan kauneimpaan tyttöön.
5. Karenin toinen ystävä, kirjailija Jamie (Colin Firth) muuttaa sinkuksi jäätyään Ranskaan kirjoittamaan uutta kirjaansa. Siellä hän rakastuu taloudenhoitajaansa, portugalilaiseen Aureliaan (Lúcia Moniz).
6. Juliet (Keira Knightley) on juuri mennyt naimisiin Peterin (Chiwetel Ejiofor) kanssa, kun saa tietää, että Peterin paras kaveri ja bestman Mark (Andrew Lincoln) on myös rakastunut häneen.
7. Billy Mack (Bill Nighy), unohdettu vanha rokkari, tekee managerinsa Joen (Gregor Fisher) avulla paluun listoille joulusinkulla, jota itse inhoaa.
8. John (Martin Freeman) ja Judy (Joanna Page) rakastuvat toimiessaan pornoelokuvan avustajina.
9. Colin (Kris Marshall) haluaa seksiä ja matkustaa Wisconsiniin, koska on kuullut, että jenkkitytöt tykkäävät brittipojista.

Rakkautta vain, TV5 klo 21.00