Näyttelijät Rob Lowe ja Anna Friel vihaavat ja rakastavat kipakasti Vieraat toisilleen -elokuvassa.

Brittiläinen tuotantoyhtiö Working Title on tuottanut monet rakastetut romanttiset komediat kuten Notting Hillin sekä Neljät häät ja yhdet hautajaiset. Samaa kekseliäisyyttä ja raikasta meininkiä on heidän televisioon tuottamassaan leffassa, jonka pääosissa nähdään Rob Lowe ja Anna Friel.

Lowe ja Friel esittävät samassa suuressa mainosfirmassa töissä olevaa kaksikkoa, Lloydia ja Susieta. Susien toimipiste on Lontoossa, Lloydin New Yorkissa. Kun molempien työ vaatii yhtä aikaa kuukauden mittaista oleskelua Atlantin toisella puolella, firma järjestää heidät vaihtamaan siksi ajaksi kämppiä.

Leffan alkupuolella hauskuutta saadaan paljon irti siitä, miten erilaista asumiskulttuuri on Euroopassa ja USA:ssa. Susie saapuu Manhattanille valtavaan kattohuoneistoon, kun taas Lloyd löytää itsensä pikkuruisesta ja hyvin naisellisesta kämpästä Lontoon laitamilta. Myös vieraan maan tavat, ruuat ja kaikki mahdolliset pikkuseikat hämäävät aluksi. Koska kumpikin on ihan pihalla, Lloydin ja Susien on soiteltava toisilleen jatkuvasti, vaikka ovatkin päättäneet, että vihaavat toisiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

No, kun kyse on romanttisesta komediasta, sen vihaamisen kanssa tietysti käy miten käy. Sitä ennen kaksikon on kuitenkin selvittävä juonesta, jolla Lloydista yritetään päästä firmassa eroon sekä myös Lloydin morsiamesta, joka ei ymmärrä, että miehen elämässä ovat alkaneet puhaltaa uudet brittituulet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vieraat toisilleen, AVA ke klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla