Perjantai-illan viihdeputkessa nähdään pitkästä aikaa aito tietokilpailu Suuret setelit ja sen perään julkkiskisa Tuubi.

Maikkarin uudessa perjantai-illan viihdeputkessa nähdään pitkästä aikaa aito tietokilpailu ja sen perään erityisen hauskaksi pläjäykseksi osoittautuva julkkiskisa.

Suurissa seteleissä yksi pari kerrallaan saa käsiinsä 100 000 euroa, josta heidän pitää yrittää pitää kiinni. Kilpailijoiden on joka kierroksella sijoitettava rahat joko yhdelle oikeana pitämälleen vastaukselle tai jaettava ne useamman vastauksen kesken. Hauskinta ja älyttömintä kisassa on oikeaa vastausta seuraava ääniefekti, yhtä korkeaa nuottia huutava naisääni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuubissa stand up -koomikko Sami Hedberg ja juontaja-näyttelijä-koomikko Janne Kataja johtavat joukkueensa nettivideoiden ihmeelliseen maailmaan erilaisten tehtävien avulla. Luvassa on Hauskoista kotivideoista tuttua kamaa eli mokia ja söpöjä eläimiä sekä söpöjä eläimiä mokailemassa. Parhaimmillaan sekä videot että tehtävät naurattavat oikein kunnolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suuret setelit -kilpailun juontajana nähdään Heikki Paasonen ja sama mies vierailee myös Tuubin ensimmäisessä jaksossa, eli miehen faneille on luvassa mahtava ilta. Muut Tuubi-vieraat ovat päätoimittaja Maria Veitola sekä näyttelijät Aku Hirviniemi ja Jarkko Niemi.

Suuret setelit, MTV3 pe klo 20.00
Tuubi, MTV3 pe klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla