Rachel McAdams ja Colin Farrell ovat True Detectiven toisella kaudella lain puolella. Kuvat: HBO Nordic
Rachel McAdams ja Colin Farrell ovat True Detectiven toisella kaudella lain puolella. Kuvat: HBO Nordic

Esimakua seuraavalta kaudelta, olkaa hyvä. Ainakin Rachel McAdamsin hahmo vaikuttaa kiinnostavalta.

Nyt se on julki! HBO latasi eilen Youtubeen ensimmäisen OIKEAN trailerin odotetun True Detective -sarjan toisesta kaudesta. Tähän mennessä olemme saaneet ihailla vain välähdyksiä siitä, mitä tuleman pitää.

Traileri on minuutin mittainen, eikä sen perusteella voi päätellä hirveästi, mutta ainakin tämän verran: synkältä näyttää. Kiinnostavimmalta nopeasti esiteltävistä hahmoista vaikuttaa se ainoa naispuolinen, Rachel McAdamsin esittämä tunnollinen etsivä. Tämä on mahtavaa, koska sarjan ensimmäisellä kaudella ei juuri naisia nähty.

True Detectiven toinen kausi ei liity mitenkään ensimmäiseen, vaan on täysin oma tarinansa. Kun ensimmäinen sijoittui Louisianan suomaille, kesällä alkava kausi kertoo Kaliforniasta. Tarinatkin ovat aika erilaiset, mutta on niissä jotain samaakin. Ensimmäistä kautta hallinnut mystinen tunnelma jatkuu, ja toisellakin kaudella nähdään saatanallisia symboleita. Kerroimme jo aiemmin, mitä tiedämme tulevasta kaudesta. Voit lukea jutun täällä: Tämän jo tiedämme True Detectiven toisesta kaudesta

True Detectiven toinen kausi alkaa HBO Nordicilla 22. kesäkuuta, Yhdysvalloissa jo päivää aiemmin. Sarjaa näytetään myöhemmin vuoden 2015 aikana Ylellä.

Lue myös:

Tämä poliisisarja hipoo täydellisyyttä

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen