Valheen vangit -ohjelmassa äiti pettää aviomiestään tyttärensä poikaystävän kanssa.

Illan Valheen vangit -jaksossa nähdään varsinainen ihmissuhdedraama. Nelikymppinen Arja on hairahtanut Nelli-tyttärensä poikaystävään Villeen.

– Oltiin meidän mökillä viettämässä juhannusta, ja Ville ja Nelli olivat mukana. Jengi alkoi olla aika humalassa, ja kun muut olivat jo menneet nukkumaan, lähdin saunaan. Kuinkas ollakaan myös Ville oli saunassa, ja sitten siinä kävi niin kuin kävi, Arja kertoo jaksossa.

Arja ja Ville päättävät, etteivät puhu asiasta koskaan kenellekään. Molempien on kuitenkin vaikea elää tekonsa jälkeen.

– Siis mä oon pettänyt mun tyttöystävää sen oman äidin kanssa. Eipä sitä tullut ajatelleeksi pienessä humalassa. Onhan Arja vetävä nainen, mutta rakastan Nelliä. En tajua, miksi ihmeessä mä tein tollasta.

Tilannetta hankaloittaa entisestään se, että Arja tulee raskaaksi – ja isävaihtoehdot ovat hänen oma miehensä tai tyttären poikaystävä. Samaan aikaan myös tytär tulee raskaaksi. Pettäminen ja raskaus eivät kuitenkaan ole Arjan ainoita salaisuuksia.

Valheen vangit perustuu tositarinoihin, mutta jaksot ovat näyteltyjä. Sarjan jokaisen jakson päähenkilöllä on salaisuus, jonka paljastumista hän pelkää. Näyttelijät eivät ole ammattilaisia, vaan harrastelijanäyttelijöitä.

Katso klippi illan jaksosta.

Valheen vangit Livillä keskiviikkoisin klo 21.00.

Lue myös:


Valheen vangit: Mitä tapahtuu, kun mies pettää kuolemansairasta vaimoaan?