Erika Vikman, 24, ja Danny, 74, julkistivat suhteensa viime joulukuussa. Kuvat: Jonna Öhrnberg ja Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne
Erika Vikman, 24, ja Danny, 74, julkistivat suhteensa viime joulukuussa. Kuvat: Jonna Öhrnberg ja Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne

Iholla-kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään tangokuningatar Erika Vikman, toimittaja Laura Friman ja lumilautailija Kristiina Nisula.

Iholla-sarja jatkuu tänään parin vuoden tauon jälkeen. Tällä kaudella elämänsä avaa viisi naista: tangokuningatar Erika Vikman, muusikko Sini Sabotage, toimittaja-kirjailija Laura Friman, entinen radiojuontaja ja -tuottaja Kristiina Komulainen ja lumilautailija Kristiina Nisula. Ensimmäisessä jaksossa nähdään Erika, Laura ja Kristiina K.

Tangokilpailun voiton jälkeen Erika on ollut julkisuudessa enemmän laulaja Dannyn kuin musiikin takia. Pari vahvisti suhteensa joulukuussa.

Heti ensimmäisessä jaksossa käy selväksi, että suhteen takia tullut huomio on tuntunut laulajasta pahalta. Erika selailee jaksossa lehtiä sekä hänestä ja Dannystä tehtyjä otsikoita.

”Koko ajan tuomitaan, vaikka ei oo tehnyt mitään paha kenellekään.”

Jari Tervo on kirjoittanut twiitin, että neuvoisin 17-vuotiasta tytärtäni, että älä seurustele Dannyn kanssa. Mun isä lähetteli mulle viestin, että toivottavasti suhdeasiaa ei vatvottaisi enempää. Mäkin saan jo lokaa niskaan tuolla kirjoituksissa, Erika harmittelee isänsä puolesta.

– Tosi alentavaa ja loukkaavaa, erityisesti mun vanhemmille. Jotenkin tuntuu, että koko ajan tuomitaan, vaikka ei oo tehnyt mitään paha kenellekään, Erika miettii jaksossa.

Erikalla ja Dannylla on ikäeroa 50 vuotta.

– Suhteen julkitulo oli pakotettu, kun huhuja oli niin paljon. Se tuntui silloin julmalta, mutta en ole jäänyt tuleen makaamaan, Erika kertoi Me Naisille pari kuukautta sitten.

Iholla Avalla ma, ti, ke ja to kello 22.00.

Musiikinystävä

”Tosi loukkaavaa erityisesti mun vanhemmille” – Erika Vikman suree Iholla-sarjassa, kuinka suhdetta Dannyyn on tuomittu

Sanotaan, että ikä on vaan numeroita. Rakkaus ja kiintymys ei katso ikää. Jokaisella on omat kriteerinsä ja näin olkoon, kunhan toimitaan lain ja moraalin puitteissa. Tämä pariskunta elää tavallaan. Kumpikin täysi-ikäisiä ja tervejärkisiä, eivät siis holhouksenalaisia. Ovat siis vapaita solmimaan parisuhteen.Ei voida syyttää siis mistään heitä. Ennen oli este parisuhteelle, jos kuului eri säätyyn. Vieläkin maailmassa on maita ja kansoja, jotka rajoittavat parisuhteita mitä moninaisimmin...
Lue kommentti