Erika Vikman, 24, ja Danny, 74, julkistivat suhteensa viime joulukuussa. Kuvat: Jonna Öhrnberg ja Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne
Erika Vikman, 24, ja Danny, 74, julkistivat suhteensa viime joulukuussa. Kuvat: Jonna Öhrnberg ja Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne

Iholla-kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään tangokuningatar Erika Vikman, toimittaja Laura Friman ja lumilautailija Kristiina Nisula.

Iholla-sarja jatkuu tänään parin vuoden tauon jälkeen. Tällä kaudella elämänsä avaa viisi naista: tangokuningatar Erika Vikman, muusikko Sini Sabotage, toimittaja-kirjailija Laura Friman, entinen radiojuontaja ja -tuottaja Kristiina Komulainen ja lumilautailija Kristiina Nisula. Ensimmäisessä jaksossa nähdään Erika, Laura ja Kristiina K.

Tangokilpailun voiton jälkeen Erika on ollut julkisuudessa enemmän laulaja Dannyn kuin musiikin takia. Pari vahvisti suhteensa joulukuussa.

Heti ensimmäisessä jaksossa käy selväksi, että suhteen takia tullut huomio on tuntunut laulajasta pahalta. Erika selailee jaksossa lehtiä sekä hänestä ja Dannystä tehtyjä otsikoita.

”Koko ajan tuomitaan, vaikka ei oo tehnyt mitään paha kenellekään.”

Jari Tervo on kirjoittanut twiitin, että neuvoisin 17-vuotiasta tytärtäni, että älä seurustele Dannyn kanssa. Mun isä lähetteli mulle viestin, että toivottavasti suhdeasiaa ei vatvottaisi enempää. Mäkin saan jo lokaa niskaan tuolla kirjoituksissa, Erika harmittelee isänsä puolesta.

– Tosi alentavaa ja loukkaavaa, erityisesti mun vanhemmille. Jotenkin tuntuu, että koko ajan tuomitaan, vaikka ei oo tehnyt mitään paha kenellekään, Erika miettii jaksossa.

Erikalla ja Dannylla on ikäeroa 50 vuotta.

– Suhteen julkitulo oli pakotettu, kun huhuja oli niin paljon. Se tuntui silloin julmalta, mutta en ole jäänyt tuleen makaamaan, Erika kertoi Me Naisille pari kuukautta sitten.

Iholla Avalla ma, ti, ke ja to kello 22.00.

70 vee

”Tosi loukkaavaa erityisesti mun vanhemmille” – Erika Vikman suree Iholla-sarjassa, kuinka suhdetta Dannyyn on tuomittu

Olen itse 70v. ja puolisoni myös 70v., ja olemme olleet avioliitossa 50 v.. Onnellisinta aikaa saamme vihdoin elää rakastaen lapsiamme ja heidän lapsiaan. 40:n vuoden työrupeamien jälkeen on ollut ihanaa 5-vuotta elää sitä ikiomaa elämäämme, tehden juuri sitä mitä rakastamme. Pitkä työhistoria, opinnot jne. ovat kartuttaneet talouttamme myös aineellisesti, mikä antaa hyvää ja onnellista elämää myös jälkipolvillemme. Mutta suurin niistä on rakkaus!
Lue kommentti

Korkeushyppääjä Patrik Sjöberg voitti maailmanmestaruuksia ja olympiamitaleja. 40 vuotta uransa jälkeen Sjöberg hoitaa lapsuutensa traumaa terapiassa.

IS TV-LEHTI: Vuonna 1987 ruotsalainen korkeushyppääjä Patrik Sjöberg (s. 1965) oli huipulla. Hän hyppäsi maailmanennätykseksi 242 senttiä kotiyleisön edessä Tukholmassa ja voitti maailmanmestaruuden Roomassa. Vuonna 1999 päättyneen uransa aikana hän ylsi muun muassa kolmesti olympiamitaleille sekä dominoi sisäratojen EM-kisoja.

Menestysvuosien taustalla oli kuitenkin synkkä salaisuus. Vuonna 2011 Sjöberg julkaisi muistelmateoksen, jossa hän kertoi joutuneensa vuosien ajan seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.

Hyväksikäyttäjä oli yksi Sjöbergin läheisimmistä ihmisistä: pitkäaikainen valmentaja ja isäpuoli Viljo Nousiainen. Paljastus oli Ruotsissa valtava skandaali, nauttivathan sekä Sjöberg että vuonna 1999 kuollut Nousiainen suurta arvostusta Ruotsin urheilupiireissä.

Asian paljastuminen oli ensimmäinen askel Sjöbergin tiellä kohti mielenrauhaa. Vuonna 2015 hän aloitti terapian käsitelläkseen traumaansa. Tuore ruotsalaisdokumentti Patrik Sjöbergin taakka (Patrik Sjöberg i tearpi, 2017) vie katsojan kolmanneksi pyöräksi Sjöbergin ja psykologi Rebecka Malmin intiimeihin terapiaistuntoihin.

Malmin johdolla Sjöberg avaa lapsuuttaan ja nuoruuttaan, kipeää suhdettaan suomalaiseen Nousiaiseen sekä tapahtumien vaikutusta myöhempään elämään.

Thomas Reckmanin ohjaaman dokumentin sävy on vakava ja rauhallinen. Sosiaalipornoilulle ei anneta onneksi tilaa. Vaikean aiheen takaa pilkistää myös toivoa.

Dokumenttiprojekti: Patrik Sjöbergin taakka, TV1 ma klo 21.30

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00