Jethro Rostedtin ohjelmassa kaikki on suurempaa, mahtavampaa, kallimpaa ja vauhdikkaampaa kuin aikaisemmin. Kuva: Nelonen
Jethro Rostedtin ohjelmassa kaikki on suurempaa, mahtavampaa, kallimpaa ja vauhdikkaampaa kuin aikaisemmin. Kuva: Nelonen

Liikemies Jethro Rostedtilla on näyttelijän taitoja ja miljoona eri ilmettä.

Se on kai niin, että Jethro Rostedtista joko tykkää tai sitten häntä vihaa. Niille, jotka tykkäävät, hänen uusi sarjansa on nannaa. Se on toteutettu hieman samaan tapaan kuin Poliisit – kotihälytys eli Jethro esittää uudelleen tapahtumia ja kommelluksia uransa varrelta.

Ensimmäisessä jaksossa nauratti terraariosta karannut käärme sekä Topi Sukarin naamiaiset, jonne Jethro purjehtii vääränä iltana. Jethrolla on oikeasti näyttelijän taitoja ja häneltä irtoaa miljoona eri ilmettä.

Jaksossa on tekeillä myös asunnonvälittämisen maailmanennätys, joka on tietysti ihan hullun hommaa. Hulluinta on se, että reilun vuorokauden yhtä mittaa jatkuneen työvuoron vetänyt Jethro sompailee autollaan pitkin Turkua, vaikka ei välillä itsekään ole varma, missä tai kuka on.

Hullu mies ja hullunhauska.

Kauppaneuvos Jethro, Nelonen ma 31.8. klo 20.00

Lue myös:

Jethro Rostedt nai erikoisluvalla 17-vuotiaan

Jethro Rostedt: "Perhettä tulee hoitaa kuin osakeyhtiötä"

Jethro Rostedt tarinoi ammattinsa outouksista: "Seksiä asuntonäytössä"

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen