Me Naiset
|
Me Naiset
Toisenlaiset äidit -sarjan toisessa jaksossa kerrottiin Piian ja Jeffreyn ensimmäisen yhteisen lapsen syntymästä. Piialla oli jo viisi lasta edellisistä suhteista. Sarjaa juontaa Piritta Hagman (vasemmalla).
Toisenlaiset äidit -sarjan toisessa jaksossa kerrottiin Piian ja Jeffreyn ensimmäisen yhteisen lapsen syntymästä. Piialla oli jo viisi lasta edellisistä suhteista. Sarjaa juontaa Piritta Hagman (vasemmalla).

Livin Toisenlaiset äidit -sarja on jo herättänyt vilkasta keskustelua ja lisää on luvassa, mikäli ohjelman ennakkotietoja on uskominen.

Liv-kanavan Toisenlaiset äidit -sarjasta on jo kahden jakson jälkeen tullut menestys. Avausjaksoa, jossa nähtiin lastenkodissa tutustuneiden Susannan ja Tomin tarina, seurasi yli 400 000 katsojaa. Sarjassa on ehditty tutustua myös suurperheen äitiin, afrikkalaiseen kulttuuriin ihastuneeseen Piiaan ja hänen mieheensä Jeffreyyn, joka iloitsi ensimmäisestä lapsestaan.

Ohjelman poikimasta keskustelusta päätellen perinteisestä ydinperheestä poikkeava äitiys herättää vahvoja tunteita. Ennakkotietojen perusteella ohjelma haluaa hämmentää myös jatkossa. Sarjassa tavataan vielä seuraavat äidit.

Epätietoisuutta isästä

Nora odottaa yksin toista lastaan, sillä lapsen isästä ei ole täyttä varmuutta. Isäkandidaatteja on kaksi, joten isyys varmistuu vasta lapsen synnyttyä. Emilian välit lapsen isään puolestaan tulehtuivat raskauden loppuvaiheilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Noran jakso esitetään 3.9. ja Emilian 10.9.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Emilia ja sarjan juontaja Piritta Hagman.

Aivotärähdys sai rakastumaan mieheen

Tulevissa jaksoissa tavataan myös Emma ja Tomas. Ennakkotietojen mukaan parin suhde alkoi melko erikoisesta sattumuksesta. "Emma epäilee aivotärähdystä syyksi hänen ja Tomaksen rakastumiseen, sillä aiemmin Emma oli kiinnostunut naisista", kerrotaan Livin tiedotteessa. Pariskunta odottaa toista lastaan.

Emman ja Tomaksen jakso esitetään 24.9.


Emman ja Tomaksen perhe.

Pelko syövästä varjostaa odotusta

Siljan ja Jirin odotusta varjostaa huoli Jirin syövän mahdollisesta uusiutumisesta. Vaikka pari yrittää pitää ajatukset positiivisina, tulevaisuus pelottaa.

Siljan ja Jirin jakso esitetään 8.10.

Nettitreffeiltä perheenperustukseen

Nettitreffeillä tavanneet Evaleena ja Mikko kertovat ohjelmassa, kuinka lapsi sai niin nopeasti alkunsa, että he tutustuvat samalla vasta toisiinsa.

Evaleenan ja Mikon jakso esitetään 29.10.

Myös heidät tapaamme:

– Mirva ja Heka, joiden haaveista tulee pitkän lapsettomuuden jälkeen totta. Jakso esitetään 17.9.

– Jutta ja Ilkka, jotka ovat olleet teinistä asti yhdessä, eivätkä halua laittaa lapsiaan päiväkotiin. Jakso esitetään 1.10.

– Hanna ja Num, jotka yrittävät sovittaa suomalaista ja thaimaalaista kulttuuria yhteen ja rakentaa taloa. Jakso esitetään 15.10.

– Jonna, joka kamppailee sairaudesta johtuvien kipujen kourissa, ja hänen poikaystävänsä Markus. Jakso esitetään 22.10.

Lisää Toisenlaiset äidit -sarjan jaksoista Livin sivuilla.

Lue myös:

Toisenlaiset äidit -Piia: "Toiset haluavat koulutetun miehen, minä pidän afrikkalaisista"

Saiko Toisenlaiset äidit -Piian nigerialainen mies jäädä Suomeen?

Nyt kurkitaan toisenlaisten äitien elämään

Sisältö jatkuu mainoksen alla